Ook dit zijn vrijwilligers
Ook dit zijn vrijwilligers

Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers: Klussers en penningmeester

Algemeen

Sint-Oedenrode - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer hebben we weer een aantal interessante vacatures voor u.

Klussendienst zoekt klussers
Nu de zomer voorbij is, komen de klussen bij de klussendienst van Welzijn De Meierij in Sint-Oedenrode weer binnengestroomd. Daarom is de klussendienst op zoek naar enkele vrijwilligers die het team komen ondersteunen. De klussen bestaan uit: lampen, schilderijtjes, gordijnrails ophangen etc. en tuintjes en snoeiwerk verzorgen. Bent u op zoek naar een zinvolle bezigheid en lijkt het u leuk om met een gezellig groepje vrijwilligers te klussen, schroom dan niet om te reageren en neem contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk. (vacaturenummer 10853)

Wijkraad KCK in Sint-Oedenrode zoekt penningmeester
De wijkraad van Kienehoef, Cathelijne en Kinderbos is op zoek naar een penningmeester. Hebt u gevoel voor cijfers en financiën en woont u in één van voorgenoemde wijken, dan is deze functie misschien wel iets voor u. Werktijden in overleg. (vacaturenummer 15148)

Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk, Welzijn De Meierij, telefoon 073 – 544 14 19 of stuur een e-mail naar: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl Bezoek ook onze website voor al onze vacatures en activiteiten (www.welzijndemeierij.nl).