Het wordt een dolle boel tijdens Olland Kermis
Het wordt een dolle boel tijdens Olland Kermis

Olland Kermis 2015 XXL

Algemeen

Olland - Van vrijdag 25 t/m 29 september is het zover: Olland kermis!  Voor Café D'n Toel een goede reden om weer een spetterend feest op touw te zetten.  Al biedt Olland de kleinste kermis in de omstreken, bij Café D'n Toel zou je dat niet denken. Met een nog grotere, uitgebreide tent en de grootste artiesten, biedt Café D'n Toel een topprogramma voor iedereen!

De deuren van de tent zijn op vrijdag, zaterdag, zondag en dinsdag vanaf 20.00 uur geopend. Op maandag is het matinee en zullen de deuren al vanaf 14.00 uur geopend zijn. Verder is iedereen natuurlijk al vanaf 10.00 uur welkom in het café. Niet te vergeten zal elke dag onze huis Dj Mike van Dijk hits van toen en nu draaien. Ook is de Rooise horecamunt gewoon geldig met Olland kermis.

Vrijdag 25 september: DAVE ROELVINK!
We knallen de kermis in met DJ Mike van dijk en Dave Roelvink.
De Amsterdamse Dave Roelvink zowel staat zowel bekend als model en als DJ.  Zijn muziekstijl is Bubbling, Moombahton en Eclectic.

Zaterdag 26 september: TILT Live met André Hazes
tribute m.m.v. Lesley Willimas!
Lesley Williams o.a. bekend van Bloed, Zweet & Tranen.
En de beste Hazes act van Nederland.

Lesley zingt samen met Band TILT.
Het voormalige schoolbandje uitgegroeid van schoolaula tot Ahoy en van een optreden tot concert en dit allemaal door één passie: Muziek! Expertise op elk gebied en knallen van de eerste tot de laatste noot. TILT is een begrip, mannen die het verschil maken!

Zondag 27 september: Frappant en DJ Mike van Dijk
Fris, fruitig, muzikaal, trendsettend, entertainment met een aangenaam luisterniveau, Hanteren van korte pauzes, Uitstekend verzorgde outfit en oog voor detail op uw event: Dat is Frappant! Onbeperkte vocale mogelijkheden in een royale repertoirekeuze van easylistening, swing uit de 70er, 80er, 90er jaren tot hits van nu! Laat u frapperen door Frappant op uw feest, waar ook ter wereld!

Maandag 28 september:
Matinée middag v.a. 14.00 uur gaan we los met DJ Bompa. (o.a. bekend van "Als brabander ben ik geboren")

's Avonds gaan we door met DJ Kicken. 
(o.a. bekend van "Ain't no party like an Alcoholic Party") En als klap op de vuurpijl zal DJ Kicken het opnemen tegen Clown Bassie.

Dinsdag 29 september: Baby Blue
De laatste dag alweer van Olland kermis, maar zeker niet de minste, want dan komt Baby Blue naar Olland toe!
Zes muzikaal gedreven jonge honden spelen nummers uit de jaren '50 tot en met die van de hedendaagse hitlijsten. Het brede en zeer toegankelijke repertoire vliegt je in een hoog tempo om de oren, waarbij stilstaan geen optie is! Baby Blue verovert in een razend tempo het live-circuit, van kroegen tot feesttenten en festivals! Het enthousiasme, de uitstraling en kwaliteit blijken de sleutel tot hun huidige snelgroeiende succes!

Op vrijdag, zaterdag en zondag €7,50 entree (deurverkoop) Voorverkoop: weekend tickets voor maar €12,50!  (verkrijgbaar bij Café D'n Toel) Alle andere dagen gratis entree!!

Voor vragen: info@cafedentoel.nl