Scouting Rooi is zeer blij met de geldprijs
Scouting Rooi is zeer blij met de geldprijs

Scouting Rooi wint met Jumbo muntenactie

Algemeen

Voor de zomervakantie hielden Jumbo Sint-Oedenrode en Jumbo Schijndel 10 weken lang een muntenactie. Bij een bepaald bedrag aan boodschappen en speciale acties ontvingen klanten muntjes die zij in een buis van een door hun gekozen vereniging konden doen. Jumbo had in totaal 15.000 euro te verdelen met daar bovenop nog eens twee keer 500 Euro, voor de vereniging uit Sint-Oedenrode en uit Schijndel met het hoogste aantal munten in verhouding tot het ledenaantal. Gedurende de 10 spaarweken hield Jumbo de verenigingen steeds op de hoogte en was Scouting Rooi in Sint-Oedenrode bijna steeds koploper. Toen Jumbo besloot om de ontknoping over de zomervakantie te tillen, was de spanning bijna niet meer draagbaar…

Hoewel de grote delegatie van Scouting Rooi afgelopen zaterdag tijdens de prijsuitreiking bij Jumbo Schijndel rekende op een leuk geldbedrag en stiekem een beetje hoopte op een héél leuk bedrag, was de verrassing toch enorm toen ze 1.455 euro in ontvangst mochten nemen. Een paar minuten later werd bekend gemaakt dat ook de bonus van 500 euro voor de Scouting was…toen kon het feestje helemaal niet meer stuk!

"De vereniging is Jumbo bijzonder erkentelijk voor het organiseren van deze fantastische actie die voor onze vereniging het gigantische totaalbedrag van 1.955 euro heeft opgeleverd. Het doet ons, de vrijwilligers van Scouting Rooi, heel goed om te weten dat heel veel mensen Scouting Rooi een warm hart toedragen en Scouting als een maatschappelijk belang zien dat het verdiend om gesteund te worden. Last but – zeker – not least willen we hierbij onze leden, hun families, vrienden, kennissen en iedereen uit 't Rooise heel hartelijk bedanken voor jullie bijdrage aan Scouting Rooi. Zonder jullie was dit niet gelukt, super geshopt allemaal! Zodra het bedrag op onze bankrekening staat, gaan we ons eens goed buigen over het doel waaraan we deze geweldige prijs gaan spenderen. Er is altijd wel wat materiaal nodig, maar we gaan er in ieder geval iets super-Scouting-vet-gaafs mee doen met alle leden. Tenslotte is dat de belangrijkste doelstelling van Scouting Rooi: het elke week zo leuk mogelijk hebben met elkaar", aldus een woordvoerder van de club.