Archieffoto
Archieffoto

Rouw en verlies: wandelend in gesprek

Algemeen

Sint-Oedenrode - Verlies van een dierbare kan onzekerheid en verwarring brengen in uw leven. Het is vaak moeilijk om de draad van het leven weer op te pakken, omdat alles zo ingrijpend veranderd is. Praten met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt of met een vrijwilliger, die wat verder afstaat kan verlichting en helderheid geven. Welzijn De Meierij biedt door middel van "Samen Onderweg" de mogelijkheid om onder begeleiding van een groep deskundige en betrokken vrijwilligers, lotgenoten te ontmoeten.

Lotgenoten hebben vaak maar één woord nodig om elkaar te begrijpen en te ondersteunen. Het kan een hele stap zijn om naar een inloopmiddag te gaan. Om het wat gemakkelijker te maken, is besloten om in de zomermaanden met een groepje te gaan wandelen in de prachtige natuur in Sint-Oedenrode. Bij slecht weer blijft de groep binnen en wordt er iets anders georganiseerd, afhankelijk van de wensen en behoeften van de deelnemers.

U bent hiervoor van harte welkom iedere 1e en 3e woensdag van de maand om 13.30 uur in Meierij 6 in Sint-Oedenrode (locatie de Stek). Eerst wordt er samen een kopje koffie of thee gedronken. Daarna vertrekt het groepje om te gaan wandelen en is men om 15.00 uur weer terug. Indien u de voorkeur geeft aan een persoonlijk gesprek en een luisterend oor bij u thuis of een wandeling met iemand afzonderlijk, neem dan contact op voor een afspraak.

U bent van harte welkom bij "Samen Onderweg" op de eerstvolgende woensdag, op 3 juni a.s. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Welzijn De Meierij, Odendael 3, telefoon 073-5441400.