Schoonheidssalon Eindeloos
Schoonheidssalon Eindeloos

Verwendag voor vrouwen met diagnose kanker

Algemeen

Sint-Oedenrode - Schoonheidssalon Eindeloos houdt voor het vijfde jaar de gratis Verwendag voor dames met de diagnose kanker.

Ook dit jaar is Lizet van den Akker weer druk bezig geweest met de voorbereidingen om de Verwendag, die op vrijdag 29 mei van 10.00uur tot 17.00uur wordt gehouden, te organiseren. Tijdens deze dag worden de dames eens goed verwend zodat zij weer helemaal tot rust kunnen komen en energie kunnen opdoen voor de aankomende tijd.

Ook deze keer zijn er weer vele ondernemers die Lizet, Demi en Lisa helpen om deze dag tot een succes te maken. Nance taarten, cafetaria Die2, restaurant Osteria, Steengoedkado Schijndel, Caprice damesmode, jewelgift.nl, Pom&Pip, Pari Bodyfashion, Elise van Zoggel fotografie, Wendy van Vugt, Drankenhandel de Leijer, Bolsius Nederland, Polleke Creatief, Helma Verkampen Livage haarwerken, Lotje kinderoppas, Brownies & Downies, mazzeltjes Make & buy en DeMooiRooiKrant. Heeft u een bedrijf en wil u ons ook graag helpen dan kunt u via onderstaand telefoonnummer contact met ons opnemen. Kent u een dame met de diagnose kanker of heeft u zelf de diagnose gehad dan kunt u zich opgeven via 0413-474234. (We willen graag voorrang geven aan de dames die op dit moment onder behandeling zijn zodat zij weer de energie en kracht krijgen om de volgende behandeling tegemoet te gaan.)

Bezoek ook het Face Map Our Nation event
Dermalogica stelt de gezondheid van de huid centraal. Een gezonde huid begint met een Face Mapping® huidanalyse. Daarom starten we in mei een uniek project, namelijk FACE MAP OUR NATION (FMON)! In de maanden mei en juni organiseren Dermalogica huidexperts door het hele land FMON events, waarbij ze Face Mapping® huidanalyses geven voor het goede doel. Per Face Mapping® wordt €1 gevraagd. Het opgehaalde bedrag wordt volledig gedoneerd aan het goede doel (KWF) voor de bestrijding van huidkanker. Maak nu een afspraak 0413-474234 steun onze actie en sta op tegen kanker. Vrijdag 15, 22 mei en 5, 12 juni. Van 9.00 uur tot 17.00 uur.