Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Bij Kato Boerderijbeleving brengt eigen kinderboek

Landbouw / Visserij Landbouw

Sint-Oedenrode - Dit jaar is alles anders, alles draait om COVID-19 en de bijbehorende richtlijnen. Deze tijd brengt echter ook nieuwe ideeën en samenwerkingen te weeg. Zo ook de samenwerking tussen SpecialBooX, schrijfster Lizzy van Pelt, illustrator Gewout Esselink en Bij Kato Boerderijbeleving. Zij hebben samen een boek uitgebracht over de biggetjes Harm en Dori. Het eerste boek, in een hopelijk lange reeks, wordt woensdag 21 oktober aan de pers en de kinderen gepresenteerd.

Het persmoment staat gepland om 10.00 uur. Wethouder van sport, onderwijs, recreatie & toerisme en leefbaarheid mevrouw Coby van der Pas – van Nuland van gemeente Meierijstad is daarbij aanwezig. Aansluitend begint vanaf 10.30 uur een speciale editie van Kato kids m.m.v. Lizzy van Pelt. Zij gaat die dag voorlezen uit Harm en Dori en de raadselachtige vondst.

Op het programma staat verder o.a.: wroeten en knuffelen met Harm en Dori, pony rijden op Breitling, varkens knutselen, skelter parcours, bootcamp, varkens kijken en leren wat ze te eten krijgen, lekker buiten spelen en hopelijk dat we met de huifkar op pad mogen naar onze kleine biggetjes, maar dat is afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM. Kortom een dag die je niet mag missen!

Tijdens de herfstvakantie hebben we een speciale actie: bij aankoop van het boek, maak je kans op een gratis set knuffels en mooie tekeningen van Gewout Esselink.                

Parkeren? Aan de Houtsestraat nummer 26 is volop parkeergelegenheid. Alles COVID-19 proof georganiseerd! Prijs € 3,50 pp. Aanmelden via whats app of telefoon: 0646050052 (Doreen).

Datum, tijd & locatie
Woensdag 21 oktober van 10.30 uur tot 15.30 uur. Bij Kato Boerderijbeleving aan de Houtsestraat 26 - Sint-Oedenrode (gemeente Meierijstad). Check onze website www.bijkato.nl i.v.m. eventuele wijzigingen in het programma n.a.v. de actuele richtlijnen m.b.t. COVID-19.


Afbeelding