Jeroen geeft de cheque aan Karin, die daar erg blij mee is.
Jeroen geeft de cheque aan Karin, die daar erg blij mee is.

Samen Sterk voor Meierijstad krijgt cheque van MooiRooi

Zorg en Welzijn

Sint-Oedenrode – Rondom de Kerstdagen zijn weer talloze lokale ondernemers gebeld om een kerst- of nieuwjaarsgroet te plaatsen in DeMooiRooiKrant. Sinds enkele jaren is daar ook een goed doel aan gekoppeld. Dit keer was dat Samen Sterk voor Meierijstad.

De stichting Samen Sterk voor Meierijstad zet zich in voor mensen in deze regio die tussen wal en schip vallen. Sinds vorige week hebben ze voor het eerst een eigen onderkomen in Schijndel van waaruit ze de mensen kunnen helpen. Op www.samensterkvoormeierijstad.nl staat meer informatie.

Donderdagmorgen ging Jeroen van de Sande namens MooiRooi (Mediahuis Meierijstad) een cheque aanbieden aan Karin Flisijn. Zij is de oprichtster en voorzitter van de stichting en nam de cheque van 400 euro met liefde en plezier in ontvangst. “Ik wil alle ondernemers bedanken die dit mede mogelijk hebben gemaakt”, aldus de Schijndelse. Karin en Jeroen maakten met elkaar meteen de afspraak om binnenkort verder te praten. Samen Sterk voor Meierijstad wil namelijk graag ook meer mensen in Sint-Oedenrode helpen. DeMooiRooiKrant gaat ze helpen om de bekendheid te vergroten.