Nina Vervoort heeft een hart voor zorg.
Nina Vervoort heeft een hart voor zorg. Foto:

Nina Vervoort: Een hart voor zorg in Meierijstad

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Als gedreven verpleegkundige heeft Nina Vervoort uit Sint-Oedenrode al enige ervaring in de zorg en recentelijk heeft ze haar eigen onderneming Zorgerij de Meierij opgericht. Met verpleegkundige zorg en begeleiding aan huis biedt ze een breed scala aan diensten. Dit omvat niet alleen verpleegtechnische handelingen, zoals het toedienen van sondevoeding of medicatie, maar ook sociaal contact en persoonlijke begeleiding.

Er is veel vraag in regio Meierijstad naar de persoonlijke en op maat gemaakte zorg die Nina biedt. “Ik kom toevallig net van bij een nieuwe cliënt vandaan”, vertelt Nina enthousiast. “Ik neem graag de tijd voor mijn cliënten zodat er voldoende ruimte is voor de handelingen die moeten gebeuren, als een spontane hulpvraag te kunnen beantwoorden of om een luisterend oor te bieden”, licht de Rooienaar toe. Zorgerij de Meierij biedt flexibiliteit, iets wat Nina erg belangrijk vindt in de zorgsector. Dit omtrent de zorg die ze verleent en de tijd die ze daarvoor neemt. “Ik ben er voor iedereen: mensen die hulp nodig hebben met dagelijkse zorg, maar ook als iemand geopereerd is en hij of zij tijdelijke zorg nodig heeft of als je een kindje hebt die medische aandacht nodig heeft.”

Persoonlijk contact, dat is belangrijk. “Mensen kunnen me bellen, mailen, berichtje sturen op Instagram of me aanspreken op straat”, benadrukt Nina. Haar doel is om Zorgerij de Meierij verder te laten groeien en een waardevolle bijdrage te leveren aan de zorgbehoeften van mensen in Meierijstad en omgeving.
e-mail: zorgerijdemeierij@outlook.com. tel: 06-12287093. Instagram: @zorgerij_demeierij