Nicole Kant in haar praktijk.
Nicole Kant in haar praktijk.

Nieuwe pedicurepraktijk De Loopvogel opent haar deuren

Zakelijk

Sint Oedenrode - Goed nieuws voor alle voeten in Sint Oedenrode en omstreken. Pedicurepraktijk De Loopvogel heeft haar deuren geopend.

Gevestigd in de Rooise wijk Vogelenzang kan De Loopvogel voor iedereen de nieuwe bestemming zijn voor alles wat met voetverzorging te maken heeft. Hier worden diverse behandelingen aangeboden, variërend van basis pedicure behandelingen tot meer cosmetische voetverzorging. Of het nu gaat om het verhelpen van een pijnlijke situatie, een verwennende voetmassage of een leuke nagellak voor de zomer, De Loopvogel staat klaar om je te helpen met persoonlijke aandacht en zorg.

Nicole Kant, oprichtster van De Loopvogel, deelt haar enthousiasme: “Voeten zijn de basis. Ze dragen je lichaam de hele dag en brengen je overal waar je heen wilt. Ik geloof dat gezonde voeten bijdragen aan een actieve levensstijl en algemeen welzijn.”

Voor meer informatie over De Loopvogel en om een afspraak te maken, kunt u terecht op www.pedicurepraktijkdeloopvogel.nl of stuur een WhatsApp naar 06-17960627.