Ilse (r), Martine en Ronnie.
Ilse (r), Martine en Ronnie.

Dé one-stop-shop voor huisdieren en tuinliefhebbers

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Sinds anderhalf jaar heeft Van Deursen Diervoeders haar deuren geopend in Nijnsel onder de naam Van Deursen Dier en Tuin. Deze uitgebreide winkel, gelegen op het industrieterrein, verwelkomt alle particulieren met open armen. Eenmaal aangekomen, kun je gemakkelijk voor de ingang parkeren, waardoor je direct kunt beginnen aan je boeiende winkelervaring.

Deze unieke winkel biedt een uitgebreid assortiment voor al je huisdierbehoeften, variërend van honden, kippen, katten, konijnen tot zelfs paarden, schapen en alpaca’s. Ilse, Martine en Ronnie zijn dagelijks in de winkel te vinden en helpen samen met hun enthousiaste collega’s met veel plezier de bezoekers. Ilse: “Het team volgt voortdurend bijscholing, met een speciale focus op voeding. Of je nu vragen hebt over schapenbrok, hondenvoer, bloedluis bij kippen, of andere zaken, er zijn altijd productspecialisten en voedingsconsulenten aanwezig om je van deskundig advies te voorzien.”

Tuinkalender
Maar Van Deursen Dier en Tuin gaat verder dan alleen huisdieren. Met de komst van het mooie weer staan de medewerkers klaar om tuinliefhebbers te voorzien van het juiste advies voor het komende tuinseizoen. “Veel mensen worstelen met vragen over tuinonderhoud, zoals wanneer kalk te strooien, hoe mos te bestrijden, wat te doen tegen engerlingen/emelten, of hoe gele grasplekken te verhelpen. Voor al deze prangende vragen hebben wij een handige tuinkalender ontworpen, die gratis verkrijgbaar is in de winkel. Deze kalender biedt een overzicht van de beste momenten om te bemesten, te zaaien, te verticuteren en meer, en dient als een handige leidraad voor tuinliefhebbers”, legt Ilse uit.

Assortiment
Maar daar houdt het niet op. Het assortiment van Van Deursen Dier en Tuin blijft groeien en evolueren. Naast huisdierbenodigdheden bieden ze ook een scala aan producten voor tuinieren, waaronder zaden, pootaardappelen, kruiden en uien voor de moestuin. Voor bemesting van de (moes)tuin zijn er talloze mogelijkheden, variërend van kunstmest tot organische mest. In samenwerking met GroeneWoudGas biedt Van Deursen Dier en Tuin koemestkorrels aan in handige emmers van 10 liter, evenals grote bigbags van 1000 liter. Bovendien zijn er verschillende soorten kunstmest, potgrond, mosbestrijders en gewasbeschermingsmiddelen beschikbaar, zodat elke tuinier zijn tuin optimaal kan verzorgen.

Kortom, als je nog niet in de winkel bent geweest, is het hoog tijd om een kijkje te nemen bij Van Deursen Dier en Tuin. Of je nu een huisdier hebt of een passie voor tuinieren, deze winkel heeft alles wat je nodig hebt om je geliefde huisdieren te verzorgen en je tuin tot bloei te brengen.
In DeMooiRooiKrant vind je deze week een gedeelte van de nieuwe tuinkalender. Knip deze uit en hang hem op of kom langs in de winkel om de volledige kalender op te halen. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er in de tuin moet gebeuren!