Afbeelding

Verlies voor KV Rooi

Sport

Sint-Oedenrode - Zondag 28 mei werd de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld door KV Rooi. Hierin was Melderslo de tegenstander. Voor KV Rooi stond er niets meer op het spel, maar punten pakken was wel het doel die dag.

Het eerste doelpunt van de wedstrijd viel aan de kant van KV Rooi. Later bleek dit de enige keer te zijn dat KV Rooi op voorsprong kwam te staan. In de beginfase kon Melderslo al uitlopen tot een 5-1 voorsprong. Zij konden echter niet verder uitlopen, want KV Rooi ging weer scoren. Er werd gerust met een tussenstand van 7-5. Er zou nog alles kunnen gebeuren deze wedstrijd. KV Rooi kwam echter niet scherp uit de kleedkamer en kreeg gelijk twee doelpunten tegen. Kansen werden door KV Rooi niet meer afgemaakt, terwijl Melderslo dit wel deed en hierdoor kon uitlopen tot 11-5. KV Rooi kon niet meer in de wedstrijd komen en Melderslo bleef scoren. De uitslag was 17-8. Het eindresultaat van KV Rooi dit seizoen is de derde plaats in de Overgangsklasse.

De laatste minuten van de wedstrijd stonden in het teken van Sanne Hulsen en Ilse van den Bosch. Voor beide was dit het laatste seizoen bij KV Rooi. Met een publiekswissel hebben zij hun laatste wedstrijd afgesloten. Het team verliest hiermee twee goede en ervaren speelsters.