Afbeelding

Hockey, een eitje?

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op maandag 17 april (2e Paasdag) organiseert MHC Sint-Oedenrode een knal-sportieve hockeyclinic (Bremhorst 2) onder leiding van ervaren hockeytoppers. We hebben een supergaaf programma samengesteld, boordevol sport en spel. Psst! De kans is groot dat Mister Paashaas deze sportieve ochtend afsluit. Zorg dat je erbij bent!

VIP speler in da house
Ook nu weer hebben we een VIP speler uitgenodigd, die enkele tips en trics prijsgeeft. Dit keer is het Pili Romang! Zij is speelster bij MOP dames 1 uit Vught, speelt bij het Argentijnse nationale team en heeft meer dan 80 interlands achter haar naam staan.

Vanaf 10.00 uur sport en spel!
In de ochtend van 10.00 tot 12.00 uur vindt er voor kinderen tot en met groep 6 een Fun Clinic plaats. Je mag zoveel vriendjes en vriendinnetjes meenemen als je wil! Iedereen, wel of geen lid, is van harte welkom!

Hockeyclinic met de nieuwste technieken
Van 12.30 tot 14.00 uur is er een clinic voor de A, B, C en D jeugdleden van MHC Sint-Oedenrode. Zij worden uitgedaagd in hun spel en leren handige trucs en nieuwe technieken. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om deze dag een drankje te komen drinken op het terras van MHC.

En als je deze dag lid wordt van MHC Sint-Oedenrode mag je de rest van het seizoen gratis hockeyen! Maar dat is nog niet alles. Het volgende seizoen betaal je slechts 50% contributie!

Doe mee!
Inschrijven doe je door een mail te sturen naar jongstejeugd@mhcsint-oedenrode.nl. Vermeld in de mail je naam, leeftijd, school, groep, en als je lid bent van MHC Sint-Oedenrode in welk team je speelt en wie je allemaal meeneemt. Meer info vind je op www.mhcsint-oedenrode.nl. Wij hebben er zin in! Jij toch ook?