Schrijf je in voor de Rabobank Hockeyclinic

Roois nieuws
Op maandag 20 mei (Pinksteren) vindt de Rabo Hockeyclinic plaats bij hockeyclub MHC Sint-Oedenrode (Bremhorst 2). Zorg dat je er bij bent!

Fun Clinic voor jongste jeugd
In de ochtend zal er voor de jongste jeugd (iedereen in de basisschoolleeftijd) een Fun Clinic plaatvinden. Deze begint om 10.00 uur en zal om 11.45 uur eindigen. Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee! Iedereen, hockeyend of niet hockeyend, is van harte welkom. In de middag is er een clinic voor de A, B, C en D jeugdleden van MHC Sint-Oedenrode.

Hockey International Floris Evers
De clinic’s worden gegeven door 1 International en 3 hoofdklassespelers! Daarnaast kunnen alle kinderen op die dag vragen stellen aan de meegekomen hockey International: Floris Evers! Floris heeft o.a. tweemaal op de Olympische Spelen (Athene en Londen) de zilveren medaille gewonnen.

Doe mee!
Inschrijven doe je door een mail te sturen naar clinic@mhcsint-oedenrode.nl (voor 16 mei). Vermeld in de mail je naam, adres, telefoonnummer, leeftijd, school, groep/klas, en als je lid bent van MHC Sint-Oedenrode in welk team je speelt. Meer info op www.mhcsint-oedenrode.nl.  Tot dan!