Doe gratis mee aan de Rabobank Hockeyclinic

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Op maandag 6 april (2e Paasdag) vindt de Rabo Hockeyclinic met een International plaats bij hockeyclub MHC Sint-Oedenrode (Bremhorst 2).

Aantrekkelijke aanbieding voor nieuwe leden!
In de ochtend vindt er voor iedereen tot en met groep 6 een Fun Clinic plaats. Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee! Iedereen, hockeyend of niet hockeyend, is van harte welkom. En als je deze dag lid wordt van MHC Sint-Oedenrode mag je vanaf de hockeyclinic gratis meetrainen, betaal je voor seizoen 2015-2016 de helft van je lidmaatschap en krijg je een gratis hockeybal! Meer informatie vind je op www.mhcsint-oedenrode.nl. In de middag is er een clinic voor de A, B, C en D jeugdleden van MHC Sint-Oedenrode. Een hockeycircuit met de nieuwste technieken. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om deze dag een drankje te komen drinken op het terras van MHC.

Tophockeyers
De clinic’s worden gegeven door hockey International: Roderick Weusthof! Weusthof is in 2014 gestopt met hockeyen op het hoogte niveau. De laatste club waarvoor hij in heren 1 speelde was Kampong. In het afgelopen zaalseizoen kwam Roderick nog een keertje terug bij kampong heren 1. Hij speelde 153 keer voor het Nederlands elftal en scoorde 79 keer voor Oranje. De spits die ook voor HC Rotterdam, SCHC en Nijmegen speelde heeft als bijnaam 'De Knoest'. Roderick is "All-time Topscorer" van de Nederlandse Hoofdklasse, dit record stond op naam van Floris Jan Bovelander met 276 goals. Roderick heeft het record stevig in handen, want hij kwam tot een ongelofelijk aantal van 345 doelpunten.

Doe mee!
Inschrijven doe je door een mail te sturen naar jongstejeugd@mhcsint-oedenrode.nl Vermeld in de mail je naam, leeftijd, school, groep, en als je lid bent van MHC Sint-Oedenrode in welk team je speelt. Meer info op www.mhcsint-oedenrode.nl. Tot dan!