De clinic is ieder jaar zeer in trek.
De clinic is ieder jaar zeer in trek.

Gratis hockeyclinic bij MHC Sint-Oedenrode

Algemeen

Sint-Oedenrode - Op maandag 28 maart (2e Paasdag) geeft MHC Sint-Oedenrode wederom een super sportieve hockeyclinic op de eigen velden aan de Bremhorst 2. De clinics worden georganiseerd door HockeyWerkt.nl. Zij hebben een leuk en sportief programma samengesteld. Boordevol sport en spel! Als extraatje verwelkomen ze: Tijn Stuve, jong talent bij Jong Oranje. Deze topper is de hele dag aanwezig, om zijn hockeytips en trics met jullie te delen!

Vanaf 10.00 uur sport en spel
In de ochtend van 10.00 tot 12.00 uur vindt er voor kinderen tot en met groep 6 een Fun Clinic plaats. Iedereen, wel of geen lid, is van harte welkom!

In de middag is er een clinic voor de A, B, C en D jeugdleden van MHC Sint-Oedenrode. Zij worden uitgedaagd in hun spel en leren handige tips en trucs. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om deze dag een drankje te komen drinken op het terras van MHC.

Nieuw leden mogen rest seizoen gratis hockeyen!
En als je deze dag lid wordt van MHC Sint-Oedenrode mag je de rest van het seizoen gratis hockeyen! Maar dat is nog niet alles. Het volgende seizoen betaal je slechts 50% contributie!

Doe mee!
Inschrijven doe je door een mail te sturen naar jongstejeugd@mhcsint-oedenrode.nl. Vermeld in de mail je naam, leeftijd, school, groep, en als je lid bent van MHC Sint-Oedenrode in welk team je speelt. Meer info op www.mhcsint-oedenrode.nl. Tot dan!