Afbeelding

Inschrijving Beach Soccer Rooi geopend

Algemeen

Sint-Oedenrode - Traditioneel staat het Pinksterweekend in het teken van Beach Soccer Rooi en sinds enkele jaren ook Rooi Live. Het is alweer de twaalfde keer dat Beach Soccer Rooi plaatsvindt met Pinksteren.

Vanwege de vele aanmeldingen is er vorig jaar voor gekozen om een tweede veld aan te leggen. Deze uitbreiding is goed bevallen, dit jaar zal er dus ook weer op twee velden gespeeld worden. Hierdoor is er ruimte voor 30 herenteams, 24 damesteams en 28 jeugdteams. Teams die vorig jaar hebben deelgenomen hebben tot 1 april voorrang bij de inschrijving. Het gros van de teams komt uit Rooi en directe omgeving maar ook teams uit o.a. de Betuwe, Friesland en Zeeland komen speciaal voor dit toernooi naar Sint-Oedenrode.

Op zaterdag 3 juni komen de jeugdteams in de categorieën O17, O15 en O13 in actie. De dames- en herenteams mogen op 4 en 5 juni hun kunsten vertonen op de "Rooise Copacabana" op het evenemententerrein Dommelpark. De winnende teams kwalificeren zich automatisch voor het Nederlands Kampioenschap Beach Soccer in Scheveningen. Inschrijven voor Beach Soccer Rooi kan via www.beachsoccerrooi.nl/inschrijven

NK voor Hulpdiensten
Nieuw is dit jaar het Nederlands Kampioenschap voor hulpdiensten dat op vrijdag 2 juni plaatsvindt. Aan dit kampioenschap doen 24 teams met hulp- en dienstverleners mee zoals politie, brandweer, ambulance, beveiliging en overheidsdienstverleners. De teams zijn afkomstig uit heel het land. Het is de eerste keer dat dit kampioenschap wordt georganiseerd. Een mooie primeur voor Beach Soccer Rooi.

Rooi Live
Het avondprogramma van Rooi Live is inmiddels ook bekend. Er staat een indrukwekkende "line-up" variërend van lokaal Roois talent, bekende Nederlandse artiesten, gekke feestacts en internationale top DJ's. Doordat op vrijdag het NK voor Hulpdiensten plaatsvindt zal Rooi Live uitgebreid worden tot 3 avonden. Op vrijdagavond komen de DJ's aan bod, we zijn zeer trots op de talentvolle DJ line-up met o.a. de Rooise Sophie Francis en Rhodenaar Dè La Parre, Daarnaast komen met Jordy Dazz en Maddix nog twee internationale DJ's naar Rooi. Op zaterdag maken we een feestje met de beste meezingers en Nederlandstalige hits. Optredens zijn er dan van Raymon Hermans, Stef Ekkel, John de Bever, Dirk Drost en Kapelone. Wesley Lux zal tussendoor voor de feestplaatjes zorgen. De zondagavond wordt een fijne cocktail van gekke acts, fijne feestDJ's, 90s, 00s, en de laatste feestknallers Optredens zijn er dan van Puinhoop Kollektiv, De Rubberen Schuimboten, Daisy's DJteam, Snollebollekes en 00s Again. Op www.rooilive.nl staat de volledige line-up en aanvullende informatie.