Afbeelding

Inschrijving 9e editie Beach Soccer Rooi geopend

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Na acht succesvolle edities is de organisatie van Beach Soccer Rooi vastberaden om deze negende editie van Beach Soccer Rooi opnieuw de voorgaande te laten overtreffen. Tijdens het pinksterweekend zullen naar verwachting 60 teams het Rooise zand betreden. Op zaterdag 7 juni komt de jeugd van 11 t/m 16 jaar in actie. Op zondag 8 en maandag 9 juni zijn de heren en dames aan de beurt.

Inschrijven
Inschrijven voor Beach Soccer Rooi via www.beachsoccerrooi.nl . Er kan ingeschreven worden in 5 categorieën: Heren (17+), Dames (17+), B-junioren (15&16 jaar), C-junioren (13&14 jaar)& D-pupillen (11&12 jaar). Zowel jongens als meisjes mogen meedoen, iedereen uit Rooi en omgeving is van harte welkom. Een team bestaat uit 6 tot 9 spelers . Er is plek voor 24 herenteams, 12 damesteams en 24 jeugdteams. Naast het sportieve element wordt er tijdens het weekend ook ruimschoots aandacht besteed aan andere vormen van entertainment; zo is er op zondagavond 8 juni een grootse Beachparty waar iedereen van harte welkom is. Entree hiervoor is gratis.

Samenwerken
Twee prominente Rooise verenigingen zullen tijdens het pinksterweekend samen optrekken met de organisatie van Beach Soccer Rooi. Op vrijdagavond 6 juni zal het jubilerende Nos Jungit Apollo gebruik maken van het terrein ten behoeve van hun 150-jarig jubileum; zij schotelen een spetterende muzikale avond voor, voor alle jeugd van Rooi en omstreken tussen 12 t/m 17 jaar. Tijdens deze avond vinden er live optredens plaats van diverse jonge artiesten en bands zoals Mily Jansen (The voice van vanOuds), Div Brian, Juvenile, No Elevator en Not Just Apollo. Wat de optredens nog specialer maakt, is dat de bands worden begeleid door blazerssecties van NJA. Samen produceren zij een vette sound, waardoor het een unieke, eenmalige belevenis wordt. Het wordt een avond door jongeren, voor jongeren, met veel muziek en vooral veel gezelligheid. The place to be voor iedereen tussen de 12 en 18 jaar. Entree voor deze avond is gratis. De tent gaat om 19:30u open en het programma start om 20:00u.

Op zaterdag 7 juni maakt voetbalvereniging Rhode gebruik van de faciliteiten wanneer zij traditioneel hun seizoen afsluiten met de “Rhode Clubdag”. Op deze dag vindt er een breed scala van activiteiten plaats voor alle leeftijdsgroepen met als afsluiting een gezamenlijke barbecue en feestavond.

Blijf op de hoogte!
Al het nieuws rondom Beach Soccer Rooi lees je natuurlijk hier, maar ook via de website www.beachsoccerrooi.nl , Twitter (@beachsoccerrooi) en Facebook blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Hoe dan ook…noteer zaterdag 7, zondag 8 & maandag 9 juni in je agenda!