Maarten Koningsberger
Maarten Koningsberger

Zomeractiviteiten voor alle Rooise senioren

Algemeen

Sint-Oedenrode - Alle Rooise 50Plussers kunnen meedoen; Wil je als het kan iets speciaals gaan doen. Dat kan nu weer. Het hoeft niet veel te kosten en je doet al gezellig mee. Je hoeft geen lid te zijn van een Senioren-vereniging Haal het Programmaboekje voor alle informatie bij Mariendael, Odendael of kijk voor alle informatie op Seniorrooi.nl/zomeractiviteiten. Lever het Inschrijfformulier uiterlijk 10 juli in. Digitaal of op de aangeven adressen. Het is een programma vol met ontspannende en interessante activiteiten. Prachtige muziek. Speciale uitstapjes voor wandelingen en fietsen, Leerzame momenten. Opgaan in de natuur. Gezelligheid en lekker eten.

Een greep uit het programma: Grootse openingsavond met Brabantse artiesten op zaterdag 30 juli: René Goossens uit Mill met internationale songs en Nederlandstalige liedjes. In afwisseling met het Trio d'Antonet, dat chansons en luisterliedjes ten gehore brengt. U kunt op deze avond heerlijk luisteren of een dansje maken, zoals toen. Locatie: Zaal 'de Ontmoeting'Odendael. Zaal open: 19.00 uur. Aanvang: 19.30 uur; Aanmelden aan de zaal is ook mogelijk. Kosten: 7,50 euro.                

Avontuurlijk wandelen met GPS op vrijdag 12 augustus. Er wordt een ochtend georganiseerd waarbij je onder begeleiding een puzzelwandeling kunt maken met een GPS (mobiele telefoon). De groep zal bestaan uit 5-6 personen waarbij iedereen een keer de GPS kan hanteren. Iedere groep wordt begeleid door een ervaren geocacher. Locatie: Miss Hyacinth, Veerse heide, Damianenweg. Aanvang: 09.30 uur, kosten: € 5,00 incl. koffie/thee, versnapering.

Jazzy Classic muziek en diner op zaterdag 13 augustus. Genieten van professionele zang en tussendoor ook nog kunnen genieten van een geweldig diner? Professionele artiesten: Bariton Maarten Koningsberger zingt opera, operette, musical en klassieke jazz. Begeleidt door Waalrese pianist Frans van Tuijl en de Amsterdamse pianist Nico van der Linden. Het sfeervolle viergangen diner is verzorgd door koks en personeel van Odendael. Er is keuze uit meerdere voorgerechten, soepen, hoofdgerechten met zomerse groenten en een heerlijk nagerecht. Bij opgave op het inschrijfformulier uw keuze op te geven voor het hoofdgerecht: vlees – vis –vegetarisch. Plaats: Atrium van Odendael, ingang aan de Deken van Erpstraat, gebouw B, Aanvang: 18.30 uur (zaal open 18.00 uur) Kosten: € 40,00 p. pers, exclusief drankjes.


Nico van der Linden
Frans van Tuijl