Afbeelding

Zomeractiviteiten voor alle Rooise senioren

Algemeen

Sint-Oedenode - d?In de vakantietijd wil je als het kan de dagelijkse gang van zaken even stopzetten en iets speciaals gaan doen. Dat kan nu weer van 30 juli tot 31 augustus. Het hoeft niet zo veel te kosten en je doet al gezellig mee. Alle Rooise 50Plussers kunnen meedoen; je hoeft geen lid te zijn van een Seniorenvereniging

Haal het fraaie Programmaboekje voor alle informatie bij Mariendael, Odendael en het VVV-kantoor en lever het ingesloten Inschrijfformulier uiterlijk 10 juli in op de aangeven adressen. Het is een programma vol met leuke, ontspannende, interessante en leerzame activiteiten. Prachtige muziek. Speciale uitstapjes voor wandelingen en fietsen. Leerzame momenten. Opgaan in de natuur. Gezelligheid met buurten en ook samen lekker eten.

Een greep uit het programma: Grootse openingsavond met Brabantse artiesten op zaterdag 30 juli: René Goossens uit Mill met internationale songs en Nederlandstalige liedjes van Guus Meeuwis en Nick en Simon. In afwisseling met het Trio d'Antonet, dat chansons en luisterliedjes ten gehore brengt. Te denken valt aan: Suzanne, Zeg me dat het niet zo is, Vluchten kan niet meer en vele anderen. U kunt op deze avond een dansje maken zoals toen. Van dance classic, Engelse wals tot Zuidamerikaans. Locatie: Zaal 'de Ontmoeting' op Odendael.
Workshop Mindfulness op dinsdag 2 augustus, Mindfulness is de laatste jaren in populariteit gestegen. En dat is niet voor niets. Het staat voor opmerkzaamheid, met aandacht aanwezig zijn, waardoor we bewust kunnen worden van onze ervaringen. Anderzijds leidt het ook tot het bewuster omgaan met vastzittende gedachtes en geeft het mogelijkheden voor "ruimte" en loslaten. Locatie de Beckart in Nijnsel. Aanvang: 13.30 uur, Afsluiting 15.00 uur, Kosten: € 5,- incl. koffie of thee, met iets lekkers erbij. Docente: Lea van der Heijden. Romantiek en Drama in de film Dear John op donderdag 4 augusutus: Twee geliefden uit verschillende werelden krijgen een intense relatie. Afstand, verlangen en een onverwachte tragedie zorgen echter voor problemen. Lukt het om elkaar niet uit het oog te verliezen? Locatie Zaal Maas en Dieze in Odendael. Tijd; 14.30 uur. Kom ook en geniet mee.