Het danscentrum had topdrukte.
Het danscentrum had topdrukte.

Swingend het nieuwe seizoen in

Algemeen

Sint-Oedenrode - Voor de tweede keer dit jaar was het afgelopen zondag Open Huis bij Danscentrum Cultura in de Vriendschap in Boskant. Allerlei demo's en workshops werden met veel enthousiasme bewonderd en gevolgd door groot en klein.

Rond een uur of zeven in de avond druppelden de eerste belangstellenden binnen om vanaf half acht de kleine sterren van Cultura aan het werk te zien. Zij openden de avond met een vrolijke dans, zodat de stemming er meteen al goed in zat. Nadat de eerste danspassen met succes volbracht waren, zat de zaal inmiddels goed vol en kon er even vrij gedanst worden.

Zoals het bij een Open Avond hoort, waren er niet alleen veel leden, maar ook veel niet-leden die eens een kijkje kwamen nemen en een poging waagden. Zij konden zich dan ook ter plekke inschrijven voor het komende seizoen. "We hebben veel te bieden", vertelt Stefan van Danscentrum Cultura. "Veel verschillende soorten dans, zoals Ballroom, Salsa, Zumba, Streetdance, maar ook Kidzz Swing lessen. We hebben voor iedereen iets, voor alle leeftijden."