Deze plek is ideaal voor dergelijke bijeenkomsten.
Deze plek is ideaal voor dergelijke bijeenkomsten. Foto:

Geslaagde informatieavond voor nieuwe vrijwilligers Met Je Hart

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode - Recent heeft Stichting Met Je Hart een zeer geslaagde informatieavond georganiseerd voor nieuwe en potentiele vrijwilligers. Met dank aan De Rooise Boerderij kon deze avond bij hen gehouden worden.

Deze avond was speciaal georganiseerd om informatie te geven over de Stichting Met Je Hart en om met elkaar kennis te maken. Bij De Rooise Boerderij verzamelde zich een grote groep geïnteresseerden. Het werd een drukbezochte avond. Onder het genot van een kopje koffie of thee kregen ze uitleg over waar de Stichting Met Je Hart voor staat en wat het inhoudt om vrijwilliger te zijn.

Aan de enthousiaste reacties was te merken dat het een geslaagde avond was. De eerste vrijwilligers hebben zich al aangemeld. Zij gaan helpen bij de ontmoetingen die Met Je Hart organiseert voor ouderen. Zonder hulp van vrijwilligers is het niet mogelijk om deze ontmoetingen te organiseren. Daarom is Met Je Hart altijd op zoek naar helpende handjes.

Wil jij zorgen voor een glimlach? Word dan ook vrijwilliger! Neem contact op via e-mail; githa.vandeven@metjehart.nl of via het telefoonnummer 06-55951764.