Zorgboerderij Dommelhoeve.
Zorgboerderij Dommelhoeve. Foto: Jeroen vd Sande

Zorgboerderij Dommelhoeve zoekt vrijwilligers

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode - Zorgboerderij Dommelhoeve geeft al ruim 15 jaar dagbesteding aan mensen die een hulpvraag hebben. Het grootste gedeelte van hun gasten zijn ouderen. De organisatie zoekt vrijwilligers die het team kunnen ondersteunen in de wandeling die op donderdagochtend op het programma staat.

Zorgboerderij Dommelhoeve vindt het heel belangrijk om hun gasten mee naar buiten te nemen en vinden het het gezelligst als iedereen mee kan gaan. Omdat er enkele gasten in een rolstoel zitten, is het fijn om extra handen te hebben om een rolstoel te duwen. Het is van belang dat u op een verantwoordelijke manier met een rolstoel om kunt gaan. U komt in een gezellig team waar alle vrijwilligers en vaste medewerkers 1 team vormen. De wandeling vindt plaats op donderdagochtend van 10.15 tot 11.15 uur bij Zorgboerderij Dommelhoeve in Sint-Oedenrode. (Vacaturenummer V000.602)

Lijkt het u leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij via 073-544 1400 of vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl Wilt u meer weten over deze vacature of een andere vacature? Neem dan eens een kijkje op onze vernieuwde vacaturebank via vacaturebank.welzijndemeierij.nl