Afbeelding
Foto:

We gaan weer vragen om hulp voor Stichting Because We Carry

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode – Wat gaan we doen? Dit keer zamelen we, in goede afstemming met de twee inzamelpunten in Noord Brabant, Carry Bags in. Dat zijn liefdevolle tassen gevuld met alles wat mama en kleintje nodig hebben. Deze tassen geeft Because We Carry op Lesbos aan zowel lokalen mama’s als aan gevluchte moeders. “Voor deze stichting, zamelden we onlangs slaapzakken in, en we hebben besloten om deze actie weer te ondersteunen”, aldus enkele Rooise initiatiefnemers.

Hoe maak je zo’n babypakket?

Alles is helemaal schoon en fris, we geven het beste weg. Geen vlekjes, rulletjes, of rafeltjes. Dit is het moment dat we de moeder in al haar waardigheid even kunnen zien. En van het beste weggeven, wordt ook jij heel gelukkig. Alles wat je in het pakketje stopt is gemaakt van natuurlijke stoffen. Katoen, wol of zijde. Geen polyester of andere chemische stof (max. 5% synthetisch). En alles is in maat 50-56, en daarmee voor de allerkleinsten. Elk pakket heeft dit als inhoud:

3 rompers met lange mouwen
3 broekjes met lange pijpen
3 paar sokjes
3 vestjes, truitjes met lange mouwen
3 mutsjes
1 paar slofjes
1 knuffeltje
1 dekentje
3 hydrofieldoeken

Heb je een deel van deze spullen?
Zeker ook welkom bij ons! Wij maken er complete pakketjes van.

Je maakt er een liefdevol pakketje van door het netjes op elkaar te leggen en met de derde hydrofieldoek pak je het in. Met een knoopje strak en compact. Je kies ervoor om een pakketje te maken voor een meisje, een jongen of voor beide.
Geef even bij je pakket aan of het voor een meisje, jongen of beide is.
Wij “controleren” en doen daarna het lint erom heen!

Hoe komt je pakket bij de inzamelaar?
Lever je pakket zo snel mogelijk in bij ons (Nienke van Geesbergen, Kim Balster, Lieke van Casteren of Hilde Bakx, of rechtstreeks bij Leanne die het naar het inzamelpunt namens ons). Haar adres is Bosbes 1, in Sint Oedenrode! Dit mag weer in de pakketbus, rechts naast de poort.

Wanneer?
Voor aanstaande woensdag 14 oktober!