Arjen Witteveen (r) neemt de cheque namens de Voedselbank in ontvangst.
Arjen Witteveen (r) neemt de cheque namens de Voedselbank in ontvangst.

Mooie giften voor de Voedselbank

Zorg en Welzijn Coronavirus

Sint-Oedenrode - De lokale Voedselbank mag in zijn handen wrijven met een onderneming als Van Kuringe Adviesgroep uit Sint-Oedenrode. De laatste weken heeft het bedrijf zich namelijk volop ingezet voor de stichting. De voorzitter van de Voedselbank toonde zich dan ook erg dankbaar toen hij mooie giften kreeg.

Waar zullen we mee beginnen? Met de cheque of met al dat voedsel dat is geschonken? Het is in deze periode allebei ontzettend belangrijk. Maar het begon allemaal met een voedselinzamelingsactie. Bij Van Kuringe aan de Eerschotsestraat konden mensen enkele weken allerlei producten inleveren. Daar is volop gehoor aan gegeven. Afgelopen donderdag werden de tassen en dozen vol producten aan de Voedselbank gegeven. Daar zal het niet bij blijven, want ook in de rest van deze maand en in de maand mei zal er ingezameld worden.
Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van het jarige bedrijf Van Kuringe Adviesgroep werd extra luister bij gezet met het schenken van een cheque van maar liefst €2000,- Dat werd voor elkaar gebokst door een samenwerking met NH1816 verzekeringen. Op deze manier heeft Van Kuringe Adviesgroep laten zien hoe het een goede actie op touw kan zetten waar heel veel mensen van gaan profiteren.


Afbeelding