Ellen van Hierden.
Ellen van Hierden. Foto:

“Ontspanningsmassage is een cadeautje voor jezelf”

Zakelijk

Meierijstad - Even helemaal niets hoeven en alles loslaten. Dat kan als je een afspraak maakt met Ellen van Hierden. In haar tuin in De Steenen Kamer in Schijndel heeft zij een kleine en rustige massagepraktijk, speciaal voor vrouwen. Hier geeft zij ontspanningsmassages en massages bij stress en fysieke klachten.

Haptisch masseur
Ellen: “Ik ben sinds 2023 haptisch masseur. Bij mijn massages gaat het over aandacht: voor jouw lichaam en voor wat jij voelt. De rustige aanrakingen van een haptische massage geven warmte en ruimte om te ademen, waar te nemen en tot rust te komen. Na een uur kom je heerlijk doezelig en ontspannen weer naar buiten. En daar doe ik het voor: ik zorg graag voor mensen. Een massage is een cadeautje voor jezelf.”

Blij maken
Inwoners van Schijndel en omgeving kennen Ellen misschien ook als coach en counselor en van de atelierroutes waar zij aan heeft meegedaan. Haar teksten en beelden gaan, net als haar coachinggesprekken, over alledaagse, maar wezenlijke emoties. “Ik wil mensen troost geven en blij maken. Kleine veranderingen ten goede teweegbrengen. Altijd lichtvoetig, nooit zwaar. In mijn gesprekken en in mijn teksten zoek ik verbinding met mensen en met hun gevoel. Ik doe dit al jarenlang met veel plezier, maar sinds 2023 ben ik ook gediplomeerd masseur. ”

Intakegesprek
Voorafgaand aan iedere massage houdt Ellen een kort intakegesprek over wie je bent, wat je doet en of je specifieke klachten hebt. Zo kan ze de massage helemaal afstemmen op jouw persoonlijke wensen en omstandigheden. Ellen is gekwalificeerd ESPO-masseur en heeft daarnaast certificaten voor Haptische (bekken-)massage, Energetische hand- en voetmassage en Holistic pulsing. Ze ontvangt je graag voor een fijne en ontspannende massage van een uur in haar praktijkruimte.

Cadeautje voor nieuwe klanten
Ellen: “Mijn praktijk begint al aardig te groeien, maar voor vrouwen die mij nog niet kennen wil ik deze winter graag wat extra doen. Daarom geef ik als cadeautje vijftien euro korting op een eerste massage.”

Ellen: “Mijn praktijk begint al aardig te groeien, maar voor vrouwen die mij nog niet kennen wil ik deze winter graag wat extra doen. Daarom geef ik als cadeautje vijftien euro korting op een eerste massage.”

Voor informatie en het aanmelden voor een massage kun je gaan naar www.ellenvanhierden.nl.