Linda poseert bij haar logo.
Linda poseert bij haar logo. Foto: Caroline van der Linden

Natural Skin by Linda, een momentje voor jezelf

Zakelijk Op de koffie bij...

Sint-Oedenrode - Linda Bekkers is de eigenaresse van Natural Skin by Linda. Ze heeft ruim tien jaar ervaring in de zorg, waarvan drie jaar als zelfstandige. Haar huidige bedrijf is waar ze naast de zorg haar andere passie in kwijt kan. Als schoonheidsspecialiste zorgt ze tevens voor de mens, laat ze je genieten, werkt ze aan je schoonheid en zorgt ze voor een ontspannen moment. 

Door: Caroline van der Linden

Van jongs af aan en zo ook tijdens haar jaren in de zorg, had ze altijd al interesse in de schoonheidszorg. Krijgt ze tijdens haar werk de kans om hier wat mee te doen, dan pakt ze dit met beide handen aan en zorgt ze ervoor dat de cliënten er tip top uitzien. Van het inzetten van krulspelden, nagels lakken, een gezichtsontharing tot mannen die goed geschoren moeten zijn. Ze zien haar altijd graag komen.

Nu ze naast haar werk in de zorg, de opleiding tot schoonheidsspecialiste heeft afgerond en haar eigen bedrijf is gestart, ga ik bij haar langs. Ik word direct voorzien van een lekker kopje koffie, want niet alleen kennis, professionaliteit en natuurlijke schoonheid staan bij haar hoog in het vaandel, maar ook gezelligheid. Ik neem plaats aan de tafel in haar mooie nieuwe salon, welke ze samen met haar vriend en interieurbouwer Marcel Zwaard en haar eigen gevoel voor styling tot stand heeft gebracht. De sfeervolle en praktisch ingerichte ruimte ademt direct al een rustgevend gevoel uit. Ik kan me meteen voorstellen dat haar klanten zich hier heerlijk op hun gemak zullen voelen. Linda vertelt me trots over haar bedrijf. “Ik vind het belangrijk mezelf te blijven ontwikkelen in nieuwe moderne behandelingen op het gebied van huidverbetering en schoonheid”, zegt ze.

In haar salon zie ik allerlei potjes en tubes op de mooie schappen staan en Linda legt me uit waarom ze voor deze producten kiest. “Het zijn producten van Alissi Bronte”, vertelt ze. “Deze zijn huidverbeterend, dierproefvrij, natuurlijk, biologisch en ecologisch. In de verschillende producten die ik gebruik is de luxe van 24k goud toegevoegd voor een krachtige energetische werking. Dit speelt een belangrijke rol bij celvernieuwing, waardoor je huid weer meer uitstraling krijgt.” Linda legt me uit dat het gebruik van goud het verouderingsproces vertraagt, de doorbloeding activeert, helpt tegen een droge huid en zelfs de huid verstevigt waardoor het rimpels kan verminderen. Wanneer ik mezelf er wat meer in verdiep kom ik al snel bij de Chinese geneeskunde terecht, waarbij ik erachter kom dat goud hierin inderdaad al eeuwen wordt beschouwd als vitaliserend en het geheim van een lang en gezond leven. Wat blijkt is dat heden ten dage in andere culturen nog steeds gouden munten meegekookt worden bij de bereiding van gerechten, om vitaliserende en gezondheidsbevorderende redenen. Interessant om te weten. Een ontspannen behandeling in de mooie ruimte van Linda met de toepassing van deze producten klinkt dan ook zeker niet onaantrekkelijk, al helemaal niet als het je ook nog eens wat jaren jonger doet lijken.

Natural Skin by Linda is gevestigd aan de Pearl S Buckstraat 3 in het pand meubel en interieurbouw van Marcel Zwaard, die de meesten in Sint-Oedenrode wel kennen. Je kunt bij Natural Skin by Linda terecht voor onder andere verschillende soorten gezichtsbehandelingen, waxen, massage, dermaplanning, microneedling en IPL(definitief ontharen). Voor meer informatie hierover zie www.naturalskinbylinda.nl

Dus zie je het wel zitten, een heerlijke ontspannen behandeling, een momentje voor jezelf, neem dan contact op met Natural Skin by Linda, dat kan door het sturen van een mailtje naar linda.naturalskin@gmail.com of telefonisch via 06-10255147. Je bent welkom van maandag t/m vrijdag op afspraak.