Nicole van den Biggelaar.
Nicole van den Biggelaar. Foto:

Een ‘rondleiding’ in mijn dagelijks werk

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - In een huizenmarkt die op slot zit, moeten wij als makelaars juist meer gaan bewegen. Ook ons eigen kantoor van De Koning makelaardij beweegt. Letterlijk: we verhuisden deze zomer van het Kofferen naar de oorspronkelijke plaats waar ons kantoor vijftig jaar terug werd geopend. Daarnaast moeten we ook steeds meer digitaal aanwezig zijn. Hier ontkomen we anno 2021 niet meer aan en daar groeien wij graag in mee.

Ik ben Nicole van den Biggelaar. Voor sommigen een bekend gezicht, voor anderen nog niet. In deze column neem ik jullie mee in de ervaringen die ik graag wil delen. Juist om samen met elkaar in contact te blijven: via het lezen van deze column, het volgen van onze online nieuwtjes of gewoon bij ons op kantoor. Het kan allemaal.

15 jaar geleden ben ik vol enthousiasme aan de opleiding tot makelaar begonnen. Een pittige uitdaging, maar na het succesvol afronden van deze studie mocht ik mij ‘register makelaar taxateur’ noemen. Missie geslaagd! Na een aantal ja ren ervaring te hebben opgedaan, werd mij in 2011 de mogelijkheid geboden om De Koning Makelaardij, een echt Roois familiebedrijf, over te nemen. Het waren slechte tijden voor de woningmakelaars, maar mijn droom om een eigen kantoor te starten werd op deze manier verwezenlijkt. 

Altijd met een luisterend oor
De verdiensten waren laag, maar ik had én heb enorm veel plezier in mijn werk, dat vooral bestaat uit het tot elkaar brengen van koper en verkoper. Meestal gebeurt dit met een lach, maar soms ook met een traan. Er zijn verschillende redenen waarom iemand zijn oude, vertrouwde adres wil of moet verkopen. Vaak is het een intiem, soms onvrijwillig proces en voor een ander juist een droom die uitkomt. Afstand doen van een (t)huis of de zoektocht naar een (t)huis is een proces dat mensen raakt en waar we u graag in bijstaan als makelaar, maar ook als bemiddelaar of raadgever. Altijd met een luisterend oor. 

Elke morgen ga ik met plezier naar mijn werk en ben ik nog steeds benieuwd wat de dag brengen zal. Al ruim 10 jaar lang geniet ik van mijn vak. Gewoon omdat ik, samen met de medewerkers op ons kantoor, met veel passie en overgave mensen verbind en ontzorg tijdens het verkooptraject van hun woning.

Wilt u geholpen worden met de verkoop van de woning? Of wilt u graag weten wat uw woning waard is middels een taxatie of vrijblijvend advies? De koffie staat klaar en u bent van harte welkom op ons kantoor op het vertrouwd adres aan de Corridor 17b. We helpen u graag en denken met u mee. Natuurlijk kan dit ook digitaal: bekijk onze website en neem gerust contact op.