Het pand waar Koks is gevestigd.
Het pand waar Koks is gevestigd. Foto: Imke van Hastenberg

Koks podopraktijk zorgt voor schoenen en voeten

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - In 1989 is Koks Schoenmakerij begonnen als familiebedrijf. Vijf jaar later, is ook Koks Podopraktijk opgericht. Deze verandering heeft ervoor gezorgd dat Koks Podopraktijk zich niet alleen bezighoudt met de zorg voor schoenen, maar ook voor de zorg van voeten. Hier begon het opbouwen van ervaring om steunzolen tot in perfectie te kunnen maken.

In 2008 is Koks Podopraktijk verbouwd. Bij deze verbouwing kwam de mogelijkheid om de productie op te schalen waardoor er is besloten om onze kennis te delen en ook voor andere praktijken en organisaties te starten met het produceren van steunzolen. Destijds werd dat gedaan onder de naam van Koks Podolab.

2016 was de volgende mijlpaal, er werd een begin gemaakt met het 3D printen van steunzolen. Inmiddels is het mogelijk om deze gepatenteerde printtechniek als vervanging van de gefreesde zolen aan te kunnen bieden, de keuze is aan de klant.

In 2020 hebben we een praktijk geopend op de kofferen 3a te Sint Oedenrode voor podologie, podotherapie, en pedicure.

Koks Podopraktijk heeft keurmerken van zowel de Nederlandse Vereniging voor Podotherapie (NVvP), als van het Landelijk Overkoepelend Orgaan Podologie (LOOP). Door aan de strenge eisen van beide partijen te voldoen, kunnen wij garant staan voor de beste voetzorg voor u.