Lieke van Casteren.
Lieke van Casteren. Foto: Eva Jansen

Een goede tekst is meer dan een aantal woorden

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode – Iedere maand komt een startende ondernemer aan het woord in DeMooiRooiKrant. Het komt voort uit een samenwerking met Startersnetwerk Meierijstad, sinds kort Startup Meierijstad genaamd. Dit keer spreken we met Lieke van Casteren.

In een wereld waarin men steeds minder -of anders- leest, is het een uitdaging om jouw boodschap goed over te brengen. Zeker als je graag een specifieke doelgroep wilt bereiken. Deze uitdaging ga ik graag samen met ondernemers aan.

Ik ben Lieke van Casteren. Onlangs heb ik besloten om me helemaal te gaan richten op wat ik het leukste vind om te doen: een verhaal of een boodschap van een ondernemer vertalen naar een duidelijke tekst. Een tekst die jouw doelgroep wél wil lezen. Een tekst die doelgericht, origineel en daarnaast makkelijk leesbaar is.

Tekstschrijver & Projectmanager
Het schrijven van teksten heb ik jarenlang gecombineerd met mijn vaste baan. Voorheen ben ik werkzaam geweest als projectmanager in de wereld van kantoorinrichting. In deze functie heb ik ervaring opgebouwd met het vertalen van wensen van een klant naar een realistische planning. Ook heb ik veel samengewerkt met allerlei disciplines om uiteindelijk gezamenlijk een knallend eindresultaat neer te zetten.

Mijn passie voor schrijven en de ervaring als projectmanager combineer ik nu in mijn bedrijf: Project Zinvol. Ik schrijf teksten voor ondernemers. Nieuwe teksten voor een website, een sterke blog of onderscheidende posts voor social media. Ook werk ik als freelancer voor grotere projecten. Projecten met bredere communicatievraagstukken, waarbij we samen voor langere termijn de juiste boodschap over gaan brengen.

Samen zetten we het puntje op de i
Zoek je iemand die jouw verhaal, nieuwe dienst of mooie klantervaring kan vertalen naar een pakkende tekst? Dan kun je bij mij terecht! Ik werk regelmatig samen met anderen, zoals grafisch vormgevers en SEO-specialisten. Alles om samen dat ene puntje op de i te zetten, voor een duidelijk verhaal van jouw onderneming.

Wil je hierover meer weten? Kijk dan eens op mijn website, www.liekevancasteren.nl of volg mij op social media (Instagram & LinkedIn).