Het logo van Tandem.
Het logo van Tandem.

Nieuw in Rooi: Tandem Studiebegeleiding

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Tandem Studiebegeleiding opent vanaf komend schooljaar een nieuwe vestiging in Sint-Oedenrode. Het bestaande Studiebegeleiding Pijnenburg gaat verder onder de naam Tandem Studiebegeleiding.

Tandem Studiebegeleiding is al bijna 20 jaar een begrip op het gebied van huiswerkbegeleiding en bijles in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch. De vestiging in Sint-Oedenrode is de derde locatie van Tandem Studiebegeleiding, zij zijn reeds gevestigd in Rosmalen en op het Rodenborch-College. “Dit is een mooie en logische stap voor Tandem Studiebegeleiding. De aanpak van SB-Pijnenburg sluit heel goed aan bij onze kernwaarden, en de locaties kunnen elkaar op deze manier versterken en nog verder verbeteren”, aldus Jan-Hein van de Vliert, eigenaar van Tandem Studiebegeleiding. Tandem Studiebegeleiding gaat dan ook de aanpak van SB-Pijnenburg, versterkt met de ervaringen van de andere vestigingen, met de huidige begeleiders voortzetten.

De ervaren begeleiders van Tandem Studiebegeleiding, samen met de in Sint-Oedenrode vertrouwde studiebegeleiders hebben er dan ook enorm veel zin in om de leerlingen komend schooljaar weer te verwelkomen op de vertrouwde locatie in Sint Oedenrode aan de Laan van Mariëndael 32a.

Heb jij het gevoel dat je een extra steuntje kunt gebruiken om het komende schooljaar goed te beginnen? Meld je dan snel aan via website www.tandemstudiebegeleiding.nl!