Afbeelding
Foto: Annelien Nijland

We Provide helpt lokale ondernemers zonder webshop gratis verder

Zakelijk Zakelijk

We Provide wil graag een drietal ondernemers uit Sint-Oedenrode en omstreken gratis helpen met het maken van een webshop. De actie - welke werd bedacht door een collega-bureau uit Utrecht - viel direct in goede aarde. Op deze manier wil We Provide een steentje bijdragen tijdens de coronacrisis.

Professioneel online
Vanwege de coronacrisis zijn veel bedrijven noodgedwongen dicht gegaan. Veel ondernemers zoeken dan hun weg in de onlinewereld om alsnog hun producten aan te kunnen bieden en omzet te genereren. Het maken van een professionele webshop is echter niet zo gemakkelijk en er gaat vaak veel tijd in zitten. We Provide zet daarom eigen experts in om drie ondernemers uit het kleine en middelgrote segment te helpen bij het opstarten en inrichten van een professionele webshop. In samenwerking met de gekozen ondernemers wordt een vet ontwerp gemaakt en gaan We Provide en de ondernemer aan slag om de shop zo snel mogelijk online te krijgen.

Wie is We Provide?
We Provide laat ambitieuze bedrijven online groeien doordat ze experts zijn in het ontwikkelen van websites en webshops. De expertise blijft groeien omdat ze experimenteren, samenwerken en elkaar uitdagen. Op die manier blijven ze zichzelf en de producten vernieuwen en verbeteren. Met zo’n 30 developers excelleren ze in complexe projecten en zorgen ze dat hun klanten online blijven groeien. We Provide werkt voor ambitieuze Brabantse MKB-bedrijven die erin geloven dat hun website het verschil maakt om hun doelgroep optimaal te bedienen. Klanten als My-Jewellery, Vogel’s, André Rieu, Buddha to Buddha en REEF zijn toonaangevend in hun branche en hun website is onderdeel van het primaire proces.

Interesse?
Wil je kans maken op een GRATIS webshop? Mail dan naar shopware@weprovide.com! We Provide zal vervolgens zo snel mogelijk contact opnemen.