Logo mooirooi.nl
Jan van Vroenhoven (links) en Wilco Crone van TechMatch   | Fotonummer: 2cc3f1
Jan van Vroenhoven (links) en Wilco Crone van TechMatch (Foto: TechMatch)

Rooise eigenaar TechMatch trots op overname Continu Group

  Zakelijk

Sint-Oedenrode/Eindhoven – Het technisch uitzendbureau TechMatch uit Eindhoven wordt overgenomen door stadsgenoot Continu Group. Een van de eigenaren van TechMatch, Jan van Vroenhoven, komt uit Rooi. Hij laat weten tevreden te zijn met de overname. Van Vroenhoven en mede-eigenaar Wilco Crone blijven er werkzaam.

Als directeur van TechMatch zorgt van Vroenhoven binnen Continu Group dat de aansturing van zijn voormalige bedrijf goed verloopt. Van Vroenhoven laat op LinkedIn weten dat hij het ziet als een vooruitgang: "Met trots kan ik melden dat per vandaag Continu Group de aandelen van TechMatch heeft overgenomen en wij daarmee onderdeel zijn geworden van Continu Group. Deze mooie stap zal ons in staat stellen klanten, kandidaten en medewerkers nog beter van dienst te kunnen zijn en geeft ons daarnaast de mogelijkheid invullen te geven aan onze groeiambities."

Hij is niet alleen blij met het nieuwe hoofdstuk, maar laat ook weten dat de overname voor hen een vanzelfsprekend iets was. "Het samengaan met de Continu Group is een logische stap in de verdere professionalisering van TechMatch en geeft invullingen aan onze groeiambities om in 2020 een omzet van 15 miljoen euro te kunnen realiseren", aldus Vroenhoven en Crone.

Continu Group
Continu is al 25 jaar een vooraanstaand bedrijf binnen de bouw en industrie en heeft een forse groei. In 2018 nam het de bedrijven Hardt en MTénV over. De onderneming is onderdeel van House of HR, een verzameling van negen human resource bedrijven. De Continu Group is actief in Nederland, België en Duitsland en heeft 260 werknemers verdeeld over 20 vestigingen. De CEO van Continu Group is ook tevreden met de overname: "De overname van TechMatch betekent opnieuw een aanvulling en uitbreiding op diverse specialismes in de techniek. Samen met de medewerkers van TechMatch gaan wij een succes maken van dit nieuwe hoofdstuk en het klantportfolio fiks uitbreiden."

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u zin in Carnaval?Reageren!