Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 1441b4
Op de koffie bij...

Gezond eten en een praatje in één

  Zakelijk

Sint-Oedenrode - Normaal ga ik op pad voor 'Op de koffie bij…', maar deze editie is van alle kanten verrassend. Pas op het moment dat ik met Sandra in ons kantoor aan tafel zit, besluit ze dat ze via deze rubriek haar product het Rooise land in wil slingeren. Geen probleem! Een extra kopje koffie wordt haar kant op gebracht en ik vang aan met het interview. Wie is deze charmante Bossche dame eigenlijk en wat heeft ze in huis wat voor Sint-Oedenrode zo interessant is?

Door: Jeroen van de Sande
 
Na een gesprek over van alles en nog wat (Sandra blijkt een gezellige dame) vertelt de blonde ondernemer dat ze voluit Sandra Koningstein heet en dat ze zich sinds september heeft aangesloten bij franchiseconcept 'Eten met gemak.' "Ik bied thuismaaltijden voor ouderen, alleenstaanden, tweeverdieners, thuis herstellenden en voor iedereen die lekker en gezond wil eten en geen zin of tijd heeft om zelf een maaltijd op tafel te zetten", brandt ze los. "Eén of twee keer per week bezorg ik
verse, gezonde en smakelijke maaltijden die ook te bewaren zijn in de koelkast. Diepvriesmaaltijden hebben we niet, want alles is vers!" Toch biedt ze meer dan alleen eten. "Het sociale aspect vind ik heel belangrijk. Zo help ik mensen met het opwarmen, de invulling van de menulijsten en maak ik vaak even een praatje." 'Wat goed!' denk ik. Vooral voor ouderen met minder sociale contacten is het een geweldig pluspunt. 

Volgens Sandra past Eten met gemak bij haar, maar waarom eigenlijk? "De formule past perfect bij mijn visie over gezonde voeding en er is geen afnameverplichting voor de klanten. Je zit dus nergens aan vast." Op dit moment is er een aantrekkelijke actie. Er is een proefbox verkrijgbaar voor een actieprijs van slechts € 14,95 inclusief bezorging. U kunt dat geheel vrijblijvend uitproberen.

Sandra praat verder: "Onze gediplomeerde koks koken op basis van de ingevulde week- of seizoenmenulijsten. De menu's en recepten worden zorgvuldig samengesteld door een voedingsdeskundige en een diëtiste, zodat er altijd genoeg voedingswaarden en variatie in zit." Hoe meer ze vertelt, des te meer honger ik krijg. Om wat voor menu's gaat het? "Ambachtelijke Hollandse kost, internationale specialiteiten, maar ook vegetarische/veganistische zijn in het assortiment opgenomen. Indien er speciale dieetwensen zijn, wordt er een passend menu gemaakt", vult Sandra denkbeeldig mijn maag.

De formule Eten met gemak is al in verschillende gebieden in Nederland een succes, omdat er extra aandacht wordt besteed aan de kwaliteit. Normaal ben ik niet vatbaar voor dergelijke verkooppraatjes, maar ik geloof Sandra en ze komt met voorbeelden van collega's. Toch nog een puntje… Ouderen zijn toch al vaak bij zorgverleners aangesloten voor een maaltijd? "Klopt", pareert ze. "Zorgverleners bieden ook maaltijddiensten aan, maar ouderen zijn niet verplicht om daar maaltijden af te nemen. Ik daag iedereen uit om eens een maaltijd van Eten met gemak te proberen."
Sandra levert maaltijden in de regio: Bernheze, Best, Boxtel, 's-Hertogenbosch, Laarbeek, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Uden en Veghel. De komende weken zet ze haar pijlen op Rooi. Haar uitstraling is een visitekaartje en geloof maar dat ze ook sociaal haar waarde gaat bewijzen. Dat wordt gezond eten op een bijzonder aangename manier! Oh ja, en je mag zwaaien als je haar binnenkort ziet rijden!

Meer weten? Bel: 073-82 00 344 of mail naar san@etenmetgemak.nl Kijk ook eens op de website www.etenmetgemak.nl

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Bent u blij dat de werkweken weer beginnen?Reageren!