Wim Beeks (l) zette Jan en Maria in de bloemen.
Wim Beeks (l) zette Jan en Maria in de bloemen.

Jan Sijbers gehuldigd voor 60 jaar lidmaatschap

Verenigingen Human interest

Eerde / Sint-Oedenrode - Tijdens een uitwisselingsconcert van fanfare NJA uit Sint-Oederenrode en Muziekvereniging Meierijstad werd Jan Sijbers gehuldigd voor zijn 60-jarig lidmaatschap.

Voorzitter van Muziekvereniging Meierijstad, Wim Beeks, verraste Jan en zijn vrouw Maria met deze huldiging. Eigenlijk is Jan Sijbers al 62 jaar lid maar door de pandemie was er nog geen geschikt moment om hier de verdiende aandacht aan te besteden. Op 1 januari 2020 was Jan 60 jaar lid. De muzikale carrière van hem is gestart toen hij lid werd van Harmonie Sint Antonius van Padua (Nijnsel). Eerst als slagwerker en daarna ontwikkelde hij zijn interesse voor de trompet. 60 jaar geleden was de familie Sijbers een belangrijke pijler binnen de vereniging en dat is altijd zo gebleven. Jan is een loyaal en flexibel lid. Beeks noemde hem een voorbeeld. De vereniging kan altijd op hem rekenen. In het bijzonder voor de Oud IJzer actie. Jan is als eerste aanwezig en gaat als laatste naar huis. Deze 62-jarige carrière verdient de felicitaties en de vereniging hoopt nog vele jubilea te mogen vieren.

In een goed gevulde zaal De Brink in Eerde heeft het publiek, maar ook de muzikanten van beide verenigingen, genoten van een heerlijke avond met sfeervolle muziek op hoog niveau. Beide verenigingen hebben het publiek een afwisselend programma aangeboden wat zeer gewaardeerd werd.

Talentendag
Op zondag 26 juni houdt muziekvereniging Meierijstad een talentenmiddag. Dat houdt in dat de leden van de vereniging een muziekstuk gaan voordragen aan publiek en aan een jury. Dit doen ze individueel of in een groepje. Wilt u hier bij zijn kan dat helemaal gratis. U bent van harte welkom. De middag begint om 13.30 uur in de Brink in Eerde.