Een delegatie van TV de Kienehoef reisde af naar Rotterdam.
Een delegatie van TV de Kienehoef reisde af naar Rotterdam. Foto:

Open Juniorentoernooi tv de Kienehoef beste jeugdtoernooi van Nederland

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Op 18 februari, tijdens het ABN-AMRO tennistoernooi in Ahoy, was de prijsuitreiking voor o.a. Tennistoernooi van het Jaar waarvoor zowel senioren- als juniorentoernooien genomineerd konden worden. Het Open Juniorentoernooi van TV de Kienehoef zat, samen met twee seniorentoernooien, bij de laatste drie genomineerde toernooien.

Een delegatie van de werkgroep Jeugd samen met trainer Nûlleke Pluk was in Rotterdam aanwezig. Het was spannend en het Open Juniorentoernooi heeft een mooie tweede plaats gewonnen. “We kunnen daarmee vol trots melden dat ons toernooi wel het beste jeugdtoernooi van Nederland genoemd mag worden! Een geweldige prestatie en felicitaties aan onze trainers Nûlleke en Mark Pluk en de gehele werkgroep Jeugd die ieder jaar dit Open Junioren toernooi weten te organiseren. Een prijs dik verdiend. Dit jaar wordt het Open Juniorentoernooi van 4 t/m 12 maart gespeeld”, jubelt de tennisvereniging.

Rooienaren worden van harte uitgenodigd de jeugdige spelers gedurende de hele week te komen aanmoedigen. Maar zeker ook tijdens de spectaculaire finaledag op zondag 12 maart.
Het wordt een aangeklede dag waarin voor de jeugd, ook bezoekende jeugd, allerhande activiteiten worden georganiseerd, waaronder ‘Wie is de Alleskunner van het Open Juniorentoernooi’.