Afbeelding

Geslaagde SCR Golf Trophy voor het goede doel

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Na een jaar van afwezigheid was afgelopen vrijdag de 24e golfdag van Service Club Rooi ten behoeve van Rooise goede doelen.

Vorig jaar was Corona de spelbreker en ook nu was er een aangepaste opzet waarbij max. 56 deelnemers corona-proof 18 holes konden golfen. Zo kon de SCR een mooie traditie in ere houden en geld ophalen voor het goede doel. Mede door het goede weer, was het genieten voor de golfers met lekkere hapjes tijdens het spelen. De meeste golfers bleven op het terras nagenieten, waardoor de prijzen aan het eind van de dag allemaal uitgereikt konden worden.

Deze golfdag is mede mogelijk gemaakt door Golf & Country Course De Schoot, die de baan ter beschikking stelde, Smaakvolvlees.nl en Pro-Lion.nl (3D-puzzels profvoetbalclubs) voor de prijzen, en De Bever Groente en Fruit voor de gezonde snacks tijdens het golfen. Met de golfdag is wederom een mooi bedrag opgehaald wat volledig wordt toegekend aan diverse goede doelen binnen Sint-Oedenrode. Volgend jaar kan de 25e SCR Golf Trophy hopelijk weer met shotgun starten (alle holes gelijktijdig) waardoor er weer meer mensen kunnen meedoen. Service Club Rooi bedankt alle deelnemers en sponsoren voor hun bijdrage dit jaar!


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding