Afbeelding

Gezocht: assistent-scheidsrechter(s)

Sport Sport

Boskant - Boskant 1 is voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar een nieuwe assistent-scheidsrechter. Als assistent- scheidsrechter vervul je een belangrijke rol binnen de staf en ben je nauw betrokken bij de prestaties van het eerste elftal.

Wat vragen we?
-Aanwezigheid op wedstrijddagen. Je assisteert tijdens de wedstrijd de scheidsrechter (vlaggen). -Een representatieve houding en uitstraling. -Een minimale leeftijd van 18 jaar. -Een goede kennis van voetbalspelregels (hier kunnen we eventueel bij ondersteunen). -Een redelijke conditie.

Wat bieden we?
Een gezellige vereniging met veel voetbal-gerelateerde en andere activiteiten. -Een hechte en gemotiveerde staf, waarbij prestatie en plezier hand in hand gaan. -Een ambitieuze spelersgroep, met een mooie mix van jong en oud. -Kleding van de club, zowel voor tijdens de wedstrijden als ervoor / erna. -Een passende vergoeding voor alle onkosten. -Mogelijkheid tot het volgen van cursussen / trainingen (geheel vergoed). -Wekelijks een mooie pot voetbal en een gezellige derde helft!

Heb je interesse in deze functie of wil je meer weten over de inhoud of vergoedingen? Neem dan a.u.b. even contact op met onze technische commissie via info@vvboskant.nl Mocht je niet elke zondag kunnen, maar toch interesse hebben? We houden de optie open om met meerdere personen deze functie te vervullen. Neem ook in dat geval a.u.b. contact op via info@vvboskant.nl