Afbeelding

Voor één dag wv Nijnsel/TVE Reclame

Sport Sport

Nijnsel - Door de snel oplopende temperaturen ontwaakte de Activiteitencommissie een stuk eerder uit zijn winterslaap dan anders. En dus werden de koppen (meer mag nog niet) bij elkaar gestoken om op de zoveelste voetballoze zondag een leuke activiteit te ontwikkelen voor leden en supporters van het Nijnselse voetbalbolwerk. Het werd wandelen; de wandelvereniging Nijnsel/TVE Reclame.

Er werden meerdere wandelingen uitgezet tot en met 10 kilometer. De 1 kilometer-wandelingen vonden het meest gretige aftrek en waren daarom ook het snelste weg. Vanaf half elf in de vroege morgen kon men starten en daar maakten vele wandelaars dankbaar gebruik van. De wedstrijdcommissie onder leiding van Stef Witlox, Paulien van Zutphen en Sophie Wagenaars zaten achter de wedstrijdtafel om de gasten te ontvangen. En het werden er uiteindelijk meer dan zestig!
De meeste wandelingen zaten redelijk goed in elkaar. Het kon echter ook gebeuren dat er ergens een verkeerde afslag in zat, maar je moet altijd van de nood een deugd maken.
Het was een zeer geslaagd initiatief waarbij de meeste wandelaars uiteindelijk toch weer voor het ingaan van de avondklok op Den Eimert wisten te arriveren en vervolgens een prachtige, exclusieve sleutelhanger van HOLL klompen in ontvangst mochten nemen.
Kortom, alle egards voor de Activiteitencommissie voor dit geslaagde evenement waarbij de coronaregels licht werden opgerekt. Alle deelnemers bleken uiteindelijk besmet. De GGD constateerde een vooralsnog ongevaarlijke variant van het Wandelvirus. De spuiten bleven daarom in de koeling.