De Wert (r) in overleg met assistent Marc de Vries.
De Wert (r) in overleg met assistent Marc de Vries.

VV Nijnsel/TVE Reclame op zoek naar nieuwe hoofdtrainer

Sport Sport

Nijnsel - VV Nijnsel/TVE Reclame gaat voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer nu coach Tim de Wert zijn jawoord heeft gegeven aan vv Acht.

Dit is het derde seizoen dat De Wert aan het roer staat. Drie jaar geleden tekende hij bij Nijnsel op zijn 25e zijn eerste contract als hoofdtrainer. Daarvoor was hij de eindverantwoordelijke van UNA 2. De Wert zag Nijnsel pal voor zijn komst degraderen. Hij kreeg direct de taak om promotie af te dwingen. Dat lukte met een kampioenschap.
Het seizoen erop had Nijnsel moeite in de derde klasse. In een jaar waar meer van werd verwacht, bengelde de blauw-gele brigade onderaan de ranglijst met zicht op lijfsbehoud. De competitie werd door Corona nooit afgemaakt en dus mocht Nijnsel zeker nog een jaar derdeklasser zijn. Het huidige seizoen is al snel voortijdig gestopt. Een jaargang die De Wert en zijn mannen goed begonnen. Het is nog maar de vraag of er dit seizoen nog gevoetbald wordt. Desondanks kiest De Wert ervoor om te verkassen. VV Acht is een club die uitkomt in de vierde klasse.
Inmiddels heeft vv Nijnsel / TVE Reclame de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer ingezet. Daarbij gaat het op zoek naar iemand die een verbindende factor kan zijn voor het eerste en het tweede in combinatie met de jeugd.