Het levert een bijzonder beeld op.
Het levert een bijzonder beeld op. Foto:

Mysterieuze lichtstralen boven Sint-Oedenrode

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - In de duisternis boven Eindhoven leek het alsof buitenaardse wezens hun opwachting maakten, maar niets bleek minder waar. De betoverende lichtstralen die de hemel sierden, waren niets anders dan de kunstwerken van GLOW, het internationale lichtkunstfestival dat de stad Eindhoven verlichtte. Opmerkelijk genoeg waren deze stralen zelfs te bewonderen vanuit Sint-Oedenrode!

Een oplettende Rooienaar wist dit magische schouwspel vast te leggen en deelde het met de redactie van DeMooiRooiKrant. Het tafereel deed vermoeden dat er een buitenaards fenomeen gaande was, maar de werkelijkheid bleek minstens zo fascinerend.

Tot en met zaterdag 18 november waren de straten van Eindhoven verlicht met de creatieve uitspattingen van kunstenaars van over de hele wereld. GLOW, dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt. De reikwijdte van GLOW bleek dit jaar echter groter dan ooit tevoren. De lichtstralen reikten verder dan de stadsgrenzen van Eindhoven en reikten zelfs tot in Sint-Oedenrode. 

Mocht jij ook een bijzondere gebeurtenis willen delen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de redactie van DeMooiRooiKrant. Foto’s, verhalen, of andere nieuwtjes kunnen worden ingezonden via redactie@mediahuismeierijstad.nl of via de MooiRooi Hotline op 06-89970555. Want wie weet welk buitengewoons er nog meer te ontdekken valt in het donker boven Sint-Oedenrode!