Samen met haar dochter Suus ging Neeltje weer een potje knikkeren op het schoolplein van basisschool Eerschot
Samen met haar dochter Suus ging Neeltje weer een potje knikkeren op het schoolplein van basisschool Eerschot Foto: Nienke Habraken

Knikkeren met... Neeltje van Kasteren

Roois nieuws

Sint-Oedenrode – Knikkeren met… is een item in het De Bron magazine, speciaal voor alle MooiRooi Plus leden. De volgende editie komt half december uit. Onze redacteur is samen met Neeltje van Kasteren en haar dochtertje Suus een potje gaan knikkeren.

Al bijna twintig jaar geeft Neeltje dansles in Sint-Oedenrode. Er zijn maar weinig meisjes die haar niet kennen en andersom geldt hetzelfde. Met een grote lach op haar gezicht groet ze haar danseressen die ze tegenkomt op basisschool Eerschot.

Ze ontdekte haar passie voor dans en voerde dit als eerste door in Sint-Oedenrode. In het interview blikken we terug op haar basisschooltijd in Eerschot, de middelbare school, haar tijd als cheerleader en spreken we met Neeltje over het moederschap.

Wil je het interview graag lezen, maar ben je nog geen MooiRooi Plus lid? Meld je dan snel aan via www.mooirooi.nl/plus en je krijgt het blad half december in de brievenbus. De Bron Magazine is gevuld met bijzondere verhalen uit alle kernen van Sint-Oedenrode.