Het bestuur van de Loop'r vlnr.: Jaap vd Wiel, Peter vd Moosdijk, Marja v Kempen, Bea v Rooij en Hennie Thomassen.
Het bestuur van de Loop'r vlnr.: Jaap vd Wiel, Peter vd Moosdijk, Marja v Kempen, Bea v Rooij en Hennie Thomassen. Foto: Hans van den Wijngaard

Ons doel is om uiteindelijk elke dag open te zijn

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - De Loop’r in Olland heeft een nieuw bestuur. Sinds een maand of vier trekken Peter van de Moosdijk, Hennie Thomassen, Jaap van de Wiel, Bea van Rooij en Marja van Kempen aan de kar in Olland. Ze hebben als bestuur geen gemakkelijke start met alle beperkingen die het coronavirus met zich meebrengt. Wel hebben alle vijf de bestuursleden van de Stichting Gemeenschapshuis Olland, zoals de officiële naam luidt, de intentie om met ruim veertig vrijwilligers hun schouders er onder te zetten en De Loop’r voor de Ollandse gemeenschap te behouden.

De afgelopen tijd was een turbulente periode voor De Loop’r in Olland. Om die lijn te doorbreken werden de Ollanders ongeveer een jaar geleden opgeroepen om zich als vrijwilliger of als bestuurslid in te zetten voor het Ollandse dorpshuis. Inmiddels zit er weer een voltallig bestuur dat zich voor meer dan de volle 100% in wil zetten voor De Loop’r. Naast de vijf bestuursleden is er ook een grote groep van wel veertig vrijwilligers uit Olland opgestaan om te zorgen dat de Loop’r weer het bruisende middelpunt van het Rooise kerkdorp wordt. Maar ook vindt het nieuw bestuur dat het dank verschuldigd is aan de gemeente en Woonmeij die de afgelopen periode met raad en daad hebben geholpen.

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant