Afbeelding

The Blue Zone Gym, veiligste club in Meierijstad

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - 1 juli is voor The Blue Zone Gym Sint-Oedenrode een fijne dag. Er mag weer worden getraind en men kan dus fitter worden, gezonder leven, afvallen conditie verbeteren, coachen op voeding of leefstijl en sterker worden. Kortom vitaler worden en een gezondere jij! 

Dit uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Sterker nog, veiligheid vindt The Blue Zone Gym dusdanig belangrijk dat ze er een schepje bovenop hebben gedaan. Er wordt enkel getraind op afspraak en ze hebben de mogelijkheid om buiten te sporten. 

Qua luchtventilatie heeft de sportschool een aernoir premium, dit zorgt er voor dat ze de veiligste club in Meijerijstad zijn. Alle aerosolen worden hierdoor omgezet in CO2. Dit om alle risico’s uit te sluiten en om weer helemaal veilig te sporten. Wil jij ook weten wat het is om bij The Blue Zone Gym te sporten en om dit tien dagen gratis uit te proberen? Ga naar de website https://www.thebluezonegym.nl/sint-oedenrode/ en zij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.