Afbeelding

Michel van Hoof Clubman van het Jaar Ollandia

Roois nieuws
Tijdens de Nieuwjaarsreceptie bij v.v.Ollandia op zondag 04 januari is Michel van Hoof met ruime meerderheid aan stemmen gekozen tot Clubman van het jaar 2014.

Een meer dan terechte keuze was de mening van de overige genomineerden, Robert van de Biggelaar en Rob van der Heijden. Jammer dat hij er vandaag niet is om onze felicitaties in ontvangst te nemen, maar dat gaat helemaal goed komen. Unieke situatie trouwens dat Michel er vandaag niet is, want er gaan bij Ollandia weinig tot geen festiviteiten voorbij waar Michel niet bij is. Wij kennen Michel als een echte Ollandia man die zijn sporen in onze vereniging dik heeft verdiend. Binnen Ollandia ligt zijn passie vooral bij de jeugd en dan bij uitstek als trainer van de A-junioren. Met zijn voetbaltechnisch inzicht, zijn trainers- en leiderskwaliteiten gecombineerd met zijn gedrevenheid haalt hij uit de toekomstige selectiespelers het beste naar boven. Michel heeft veel en goed contact met hoofdtrainer Hugo van de Sande over trainingen, speelwijze en de vorming van spelers. Mede dankzij Michel heeft de selectie van Ollandia nu een aantal pareltjes rond lopen die door hem zijn afgeleverd. Daarnaast is Michel een echt gezelligheidsdier met zijn Ollandia hart op de juiste plaats. Graag voegt Ollandia met deze benoeming Michel van Hoof toe aan de Ollandia eregalerij. Tevens werd tijdens de nieuwjaarsreceptie door voorzitter Erik Huijbregts aangekondigd dat de samenwerking tussen Ollandia en hoofdtrainer Hugo van de Sande voor het seizoen 2015-2016 een vervolg krijgt.
De afgelopen tijd heeft laten zien dat Ollandia en Hugo van de Sande goed bij elkaar passen en dat de altijd gewenste “klik” met de selectiegroep er is. Met name de betrokkenheid van Hugo bij Ollandia - ook buiten het veld - en het doorschuiven c.q. inpassen van de jeugdspelers in de selectiegroep worden als zeer positief gezien, zo liet de voorzitter weten. Ook de samenwerking met keeperstrainer Hans Vervoort en verzorgster Geertje Wouters met Ollandia staat voor het volgende seizoen vast. V.v. Ollandia is erg blij met deze ontwikkelingen en gaat vol vertrouwen het nieuwe jaar in.