‘Niet voor even, maar voor de rest van je leven’

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Ben je hooggevoelig, heb je AD(H)D en op zoek naar begeleiding hierin? Voel je je moe, futloos, oververmoeid, uit balans of zit je niet lekker in je vel? Of heb je last van angsten, piekeren, onrustig slapen, moeite met je eigen emoties of gevoelens? Deze en nog veel meer innerlijke problemen kunnen opgelost worden door Patricia van der Horst, begeleider en therapeut van Healing2BU.

Healing2BU heeft de mogelijkheid om op verschillende manieren te behandelen, te begeleiden en te adviseren. De werkwijze van Patricia is gericht op behandeling van de mens als één geheel en werkt op emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel niveau en is vooral een praktische en doelgerichte benadering. Iedere behandeling, ongeacht de manier waarop, is er op gericht om je nog meer/weer jezelf te laten zijn.
“De bijzondere behandelmethoden en onze kracht die inhoudt iedere cliënt de tijd en de persoonlijke aandacht krijgt die nodig is, zodat bij ieder probleem gewerkt wordt aan de oorzaak van de situatie. Hierdoor is het mogelijk om in een zo kort mogelijk traject veranderingen te laten plaatsvinden”, legt de therapeute uit. “Niet voor even maar voor de rest van je leven. Hierdoor kom je snel weer in je eigen kracht. De behandelingen werken voor iedereen.”
“In de loop der jaren is het me steeds duidelijker geworden dat ik met mensen en voor mensen mag werken. In mijn loopbaan heb ik altijd met mensen samengewerkt en als Teamleader mensen gecoacht en begeleid. Daarbij gebruikte ik mijn kennis, intuïtie en gevoeligheid. Zelf merkte ik dat mijn gevoeligheid steeds meer naar de voorgrond kwam en dat ik daar iets mee moest gaan doen. In de afgelopen elf jaar heb ik verschillende opleidingen, trainingen, cursussen en workshops gevolgd, zoals: ThetaHealing® DNA Advanced, ThetaHealing® DNA basis, Opleiding tot Sensi®-therapeut en Sensi®+-therapeut, Mediumschap I, II en III, Innerlijk kind, Communiceren met Dieren, Reiki II en in 2003 begonnen met Reiki I. Hierdoor heb ik verschillende handvatten om op mentaal, emotioneel, psychisch en fysiek vlak met mensen te werken.”
Volgens Patricia heeft ze meestal niet meer dan vier sessies nodig om een probleem op te lossen. In haar praktijk aan huis gaat ze naar eigen zeggen ‘op een aardse manier’ te werk. Zodra de cliënt er voor open staat, lost ze fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten op.
Healing2BU, Marijnenstraat 21, 06 – 57978088, www.healing2bu.nl, info@healing2bu.nl .