VOW volgende tegenstander van Boskant

Het programma van afgelopen zondag bleef beperkt tot een bekerwedstrijd en een drietal inhaalwedstrijden. Boskant 1 oefende tegen Vorstenbossche Boys. Voor a.s. zondag staat de thuiswedstrijd tegen VOW op het programma.

Zondag 19 januari stond bij de KNVB ingepland als een beker/inhaal inhaaldag. Dat had tot gevolg dat er maar een beperkt aantal wedstrijden zijn gespeeld. Boskant 1 heeft de vrije dag benut om te oefenen tegen “oude bekende” Vorstenbossche Boys 1. Door doelpunten van Maikel Merks en Daan Rovers voor rust en Brett Veldkamp en een doelpunt van de bezoekers na rust, eindigde de wedstrijd in 3-1 overwinning voor Boskant. Erg spectaculair was het allemaal niet; het was duidelijk dat “Boskant kermis” bij een aantal Boskanters nog in de benen zat.

Aanstaande zondag speelt Boskant thuis tegen VOW 1. Hoewel de ploeg uit Zijtaart op dit moment met 5 punten de voorlaatste plaats bezit, blijft het voor Boskant een lastige, niet te voorspellen tegenstander!
Ook de overige teams, met uitzondering van de dames, moeten a.s. zondag weer aan de bak.
Voor de jeugd zijn er zaterdag geen competitiewedstrijden gepland. Alleen ons D1 team komt in actie in de bekerwedstrijd tegen ELI D1.