Rhode, Beach Soccer Rooi en NJA bouwen samen een feest

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Wat hebben Beach Soccer Rooi, Nos Jungit Apollo en de voetbalclub Rhode met elkaar gemeen? Dat is heel simpel. In het Pinksterweekend van 7 t/m 9 juni zijn ze verweven omdat ze hun evenementen gezamenlijk presenteren. Het Beach Soccer toernooi vindt dan traditioneel plaats, Rhode viert de jaarlijkse clubdag en NJA viert een feestavond.

Record aantal inschrijvingen Beach Soccer Rooi
Maar liefst 70 teams zullen van 7 tot en met 9 juni in actie komen tijdens de negende editie van Beach Soccer Rooi. Het deelnemersveld bestaat uit 32 jeugdteams, 24 herenteams en 14 damesteams. De jeugdteams komen op zaterdag 7 juni in actie. De dames- en herenteams mogen op 8 en 9 juni hun kunsten vertonen in de tijdelijke zandbak op het evenemententerrein.

Het concept van Beach Soccer Rooi staat al jaren als een huis en blijft een populair evenement om aan deel te nemen, maar ook om te bezoeken. Het Beach Soccer is een snelle en spectaculaire spelvorm wat ook voor de bezoekers erg leuk is om naar te kijken. In wedstrijden van 10 minuten worden in hoog tempo de vrije trappen, volley’s, omhalen en andere technische hoogstandjes aaneengeregen onder de bezielende leiding van officiële scheidsrechters van de Nederlandse Beachsoccerbond. Het belooft weer een schitterend voetbalrijk weekend te worden!

Beachparty
Op zondagavond 8 juni vindt er een spectaculaire Beachparty plaats van 20:00uur tot 01:00uur. Niet de minsten zullen het publiek vermaken tijdens deze Beachparty; de organisatie pakt dit jaar flink uit met Rave van Fortuin, DJ Hiddem-Up en 3FM DJ Tjitse Leemhuis van de “Hilversum House Maffia”.

Rave van Fortuin zette onlangs nog de Loco Royale op Paaspop op z’n kop en is met hun ludieke en energieke act dé ideale binnenkomer. Daarna zal Rooienaar Hidde Meeuwis (Hiddem-Up) plaats nemen achter de draaitafels. Hidde is al enige jaren flink aan de weg aan het timmeren in het clubcircuit en heeft inmiddels ook al op o.a. Paaspop, Lakedance en Solar zijn kunsten vertoond. De avond wordt afgesloten door Radio 3FM DJ/Producer Tjitse Leemhuis met zijn “Hilversum House Maffia”. Back to back worden de nieuwste en heetste housetracks, gecombineerd met de lekkerste meezingers van de laatste 20 jaar aan elkaar gemixt!

Beach Soccer Rooi en de Beachparty zijn gratis toegankelijk en iedereen is van harte welkom. Meer informatie over Beach Soccer Rooi via www.BeachSoccer Rooi.nl

Rhode sluit het seizoen gezamenlijk af
Zaterdag 7 juni sluit voetbalvereniging Rhode het seizoen traditioneel af met alle leden, supporters en vrijwilligers tijdens de “Rhode Clubdag”. Er zijn diverse leuke activiteiten voor jong en oud, een grote “club-barbecue” en een feestavond. Plaats van handeling is het evenemententerrein.

In de ochtend zijn er diverse activiteiten geregeld voor de jeugdleden zodat iedereen tijdens de clubdag het seizoen op een leuke en waardige manier af kan sluiten; voor de pupillen zijn er diverse spelletjes, je kunt ponyrijden, jezelf laten schminken, meten hoe hard je kunt schieten, enz enz. De junioren mogen de strijd met elkaar aangaan op het Beach Soccer veld. Aan het eind van de middag zullen de veteranenteams van Rhode en Nijnsel het tegen elkaar opnemen in een vriendschappelijk duel.

Bijzonder “ingrediënt” van deze Clubdag is de opening van de nieuwe kleedaccommodatie. In het afgelopen jaar is er hard gewerkt om acht nieuwe kleedlokalen, een materiaalruimte, fysioruimte, ballenhok en ruimte voor de terreinverzorgers te realiseren. Om 17:00uur zal de “laatste steen” worden geplaatst en wordt de nieuwe kleedaccommodatie officieel geopend. Alle belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn.

De feestavond begint vanaf 18:00uur met een barbecue. Vanaf 20uur barst de feestavond los. De muzikale invulling wordt verzorgd door Die Milka’s en een aantal dames van Four Inspiration. Tijdens de feestavond vinden er diverse huldigingen plaats van de sportman en vrouw van het jaar, kampioenen, topscoorder en Rhode manager. Meer informatie over de Clubdag via www.Rhode.nl

Feestavond NJA
Het zal niet ontgaan zijn dat Fanfare Nos Jungit Apollo (NJA) dit jaar haar 150-jarig jubileum viert. Er vinden gedurende het jaar diverse activiteiten plaats waardonder een feestavond voor de jeugd vanaf 12 jaar op vrijdag 6 juni. Voor deze feestavond werkt NJA samen met MIK Pop & Co en Beach Soccer Rooi.

Deze avond vindt dan ook plaats in de tent op het evenemententerrein De Neul . Tijdens dit “mini-festival” wordt er een gave mix gemaakt van beginnende pop en rock bandjes, zangers en zangeressen en blazers vanuit de fanfare.

Er zijn o.a. optredens van Juvenile, Div Brian, Not Just Apollo, No Elevator en Mily Jansen. De tent gaat om 19:45uur open en het programma start om 20:30uur. Entree is voor deze avond ook gratis. Meer informatie hierover via www.fanfarenja.nl.