K.B.O. Boskant opent jubileumjaar

Roois nieuws
Boskant - Op woensdag 29 januari gaat in aanwezigheid van burgemeester Peter Maas in Boskant de vlag in top voor het 50 jarig jubileum.

Na een woord van welkom door voorzitter Toon Hageman met daarin een korte terugblik op 2013 is het woord aan Burgemeester Maas voor zijn visie over de toekomstplannen betreffende: Sint- Oedenrode – Boskant en de K.B.O.
Over de participatiesamenleving en het belang van de vele vrijwilligers die in onze huidige maatschappij onmisbaar zijn. Daarna brengen burgemeester Maas met bestuur en leden een toost uit op deze vijftig bijzondere jaren.

Dit zal op de gevoelige plaat worden vastgelegd. Na een korte pauze volgt belangrijke informatie. De jubileumcommissie heeft gezorgd voor een geweldig programma met onder andere een prachtige zomerreis die staat in het teken van Televisie en Geluid. Met als hoogtepunten: vrijdag 26 september een gezamenlijk diner, gevolgd door een spetterende feestavond. Op zaterdag 27 september de kerkelijke viering en de receptie. Om deze viering een extra feestelijk tintje te geven is en blijft onze wens een plechtige Eucharistieviering in de parochiekerk. Daar onze oudere leden bij het ontstaan en de werkzaamheden aan deze kerk vele hand- en spandiensten hebben geleverd, maar ook financieel hebben bijgedragen om dit gebouw te realiseren. Daarom heeft de K.B.O. bezwaar aangetekend tegen de onttrekking van de H. Rita kerk (per 6 april) aan de erediensten. KBO Boskant vraagt om uitstel. Na de dienst volgt de Rita verering in de kapel op Kremselen, met daarbij de onthulling van een plaquette.
Verdere punten van de Jaarvergadering: - Notulen jaarvergadering 2013. - Jaarverslag 2013. - Financieel verslag 2013 - Begroting 2014 - Verslag kascontrole commissie – Bestuursverkiezing - Mevr. Annemarie Rovers is aftredend en herkiesbaar - Dhr. Toon Hageman is aftredend en ook herkiesbaar. - Verkiezing Voorzitter – Pauze - Mededelingen voorzitter betreffende de ontwikkelingen bij: K.B.O afdeling Boskant - K.B.O. Brabant - Reorganisatie van Kring De Leijgraaf - Samenwerking K.B.O. ’s Sint-Oedenrode in het Cluster - Kaarten en gymmen – Rondvraag – Sluiting.
De vergadering wordt afgesloten met een hapje en gezellige muziek door Eef Brouwers. Kom dus 29 januari naar De Vriendschap. Aanvang 13.30 uur.