Nick van Wanrooij
Nick van Wanrooij Foto: Bas Ulehake

Het kan TVE niet gek genoeg zijn

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme

Sint-Oedenrode - TVE Reclameproducties heeft door de jaren heen veel ervaring opgebouwd met het leveren aan festivals. Zo werkt het bedrijf uit Meierijstad onder andere voor Rebirth en Intents, maar is vooral Paaspop een paradepaardje. Ook de wat kleinere en minder bekende festivals worden door TVE voorzien van vlaggen, banners en andere uitingen. Het hele jaar zijn ze dan ook in festivalsferen.

Door: Freek Vervoort

Zo werkt TVE ook dit jaar weer voor Paaspop in Schijndel. De traditionele seizoensopening van het festivalseizoen staat in april weer op het programma. Alle zichtbare en onzichtbare signing wordt in de fabriek aan de Madame Curiestraat in Sint Oedenrode geprint, bedrukt en gemaakt. Wat er allemaal onder signing verstaan wordt? “Alles wat een kleur heeft komt bij ons uit de fabriek”, aldus Nick van Wanrooij. Hij is projectmanager events bij TVE. Zelf is Nick ook fervent festivalganger en per toeval in deze baan gerold. “Na een stage ben ik hier blijven hangen en ik kreeg de kans om de afdeling events naar een grotere hoogte te tillen.” Dat bleek een gouden greep.

De samenwerking tussen Paaspop en TVE begon in 2010 en is sindsdien steeds verder uitgebreid. Van vlag tot decor en van parkeerbordjes tot banners, alles wordt door hen gemaakt. Voordat de eerste paaseieren in de winkel liggen, zitten ze bij TVE al in de paassferen. Nick: “In februari beginnen wij met de voorbereidingen van Paaspop. We gaan dan in overleg met de organisatie en bekijken wat er nodig is. “Omdat er niet elk jaar een geheel nieuw thema is, kunnen er veel spullen hergebruikt worden. Toch is er altijd weer een enorme nieuwe vracht aan spullen nodig om het festivalterrein weer om te toveren tot ‘Het Las Vegas van het zuiden’.” Als alles met de organisatie is doorgenomen wordt het proces in de fabriek in gang gezet. Het marketingteam van Paaspop levert alles netjes aan, 

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant