Lisa van de Ven springt het Land van Rooi in.
Lisa van de Ven springt het Land van Rooi in. Foto:

Land van Rooi: reisserie over Sint-Oedenrode

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme

Sint-Oedenrode - De zomer heeft inmiddels duidelijk zijn intrede gemaakt. Eindelijk. Mooi weer, terrasjes en winkels die weer op steeds normalere wijze te bezoeken zijn. We genieten, weer en meer. Natuurlijk! doen we dat in Sint-Oedenrode, een plek waar menig inwoner trots op is. Om dat te delen, start Natuurlijk! Sint-Oedenrode deze zomer met de campagne ‘Het Land van Rooi’.

Een reis door Sint-Oedenrode

In deze campagne, die doorloopt tot het najaar, maakt N!SO de eerste reisserie over Sint-Oedenrode. Binnenkort verschijnt de eerste aflevering naar en door Boskant. Dit wordt het bewijs dat je voor het ultieme vakantiegevoel niet ver op reis hoeft. Navolgend komen natuurlijk ook alle andere kernen en uitgebreid ons prachtig centrum aan bod.

Lokaal samenwerken
Deze serie is mede mogelijk gemaakt door onze eigen Floortje Dessing, namelijk Lisa van de Ven. Een jonge Rooienaar die op social media het prachtig reisaccount ‘Reis met Lies’ heeft met meer dan 10.000 volgers. Normaal deelt ze over haar prachtige reizen over heel de wereld, maar ditmaal wordt het een serie waarbij ze door haar eigen dorp reist. Samen met Emile Kalmann videoproducties, gaan zij op zoek naar unieke plekjes, belevenissen in het centrum en buitengebied. Lisa proeft, beleefd en geniet van “ons Mooi Rooi”. En anderen genieten op deze manier met haar mee. Hopelijk getriggerd, om ook die reis te maken door en naar Sint-Oedenrode.

Meer weten?
Wilt u als ondernemer graag meer weten over “Land van Rooi”? Neem dan gerust contact op via communicatie@natuurlijksintoedenrode.nl Telkens als wij een nieuwe aflevering gaan opnemen, kondigen we dit ook aan op social media. En tot slot vast een ander leuk nieuwtje, binnenkort kun je ook als inwoner N!SO verder gaan ondersteunen om lokale initiatieven te blijven promoten. Hoe? We worden graag vrienden; misschien zijn we dat al op social media, maar binnenkort komt er een mogelijkheid om een échte vriend van N!SO te worden!